donderdag 5 april 2018

Riviera maison deken

Design, Direct Van De Makers. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kruip op de bank heerlijk weg onder een warm plaid of leg hem op uw bed voor extra warmte.


Een plaid is niet alleen praktisch, maar maakt uw inrichting bovendien helemaal af. Riviera maison classic trow velvet boarder deken wp€1NIEU.

Afmeting 130x1materiaal: katoen nieuw in de verpakking. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Riviera Maison Plaids koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Het beddengoed is van hoogwaardig katoen en beschermt je dekbed tegen vocht en vuil. Rivièra Maison dekbedovertrekken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De achterzijde heeft een effen grijze kleur. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. De dessins staan bekend om de warme kleuren en sfeervolle dessins.


Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Met het beddengoed haal je het luxe-gevoel binnen en tover je je slaapkamer om tot de mooiste ruimte van het huis. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past. De kleinere, dunnere en minder harige uitvoering van een deken is de plaid. Plaids werden vroeger altijd gebruikt als reisdeken.


Heerlijk in de winter met een plaid en kussens op de bank naar een serie kijken en genieten van een glas thee of wijntje.

Grote, houten knopen geven dit kussen echt een stoere uitstraling en kunnen uw interieur een complete make-over geven. Plof heerlijk weg en relax op de bank met een goed boek en een kopje thee of kijk samen lekker naar de tv. Precies waar een bank voor bedoeld is: ontspannen. Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer. Houd ook onze sale pagina in de gaten voor korting op je aankoop.


De sprei heeft een doorgestikt kabelmotief, waardoor het net lijkt of de sprei gebreid is. De bedsprei is gemaakt van 1 katoen. Een heerlijke deken om je bed mee op te leuken of onder weg te kruipen op de bank tijdens een avondje filmkijken. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld.


Compact ontwerp van drie S-vormige aluminium haken waar u minimaal zes jassen, hoeden of shawls op kwijt kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts