vrijdag 15 november 2019

Vogelbad beton

Vogelbad beton

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Traditionele en moderne vogelbaden. Vergelijk voor de laagste prijs. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Vogelbad beton

Dit vogelbad is voorzien van twee speelse vogeltjes op de rand. Het vogelhuisje is gemaakt van beton. U kunt het vogelbadje plaatsen op uw tafel of op een andere plaats naar uw keuze.


Tip: Wilt u direct genieten van de vogels in uw tuin? Bestel dan gelijktijdig uw vogelvoer bij ons. Vogelbad van beton met treden om uitglijden te voorkomen. Verpakt in geschenkverpakking. Intergard Betonmat volbad thermisch verzinkt 180x180cm.


Je kunt kiezen voor vogelbaden die gemaakt zijn van gietijzer, keramiek of beton. De gietijzeren vogelbaden hebben een mooie klassieke uitstraling. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints.


Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor het betonnen vogelbad. Betonnen schaal die zowel met voer als water gevuld kan worden, en… Meer. Een vogelbad biedt vogels twee keer plezier.


Het bad verschaft hen een drinkplaats, maar tegelijkertijd is het een badgelegenhei dit is vooral fijn tijdens de zomer. Twee vogels hebben reeds plaatsgenomen op de rand. Andere vogels kunnen zeker niet veel langer wachten. Het betonnen bad heeft treden om te voorkomen dat vogels uitglijden.


Wij zijn benieuwd naar uw mening! Plaats het vogelbad in de buurt van je terras of raam zodat je eenvoudig van de badende vogels kan genieten. De schaal is gemaakt uit beton en heeft een grijze kleur. Door de twee vogeltjes op de rand van de schaal is het tevens een heel decoratief element in de tuin. Toon alle resultaten uit de webshop.


De tuin in de vierde week van oktober. Oogst van groenten in oktober - oktober met. Bekijk alles met vogelbad ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Trendy vogelbad van Esschert Design met op de rand twee decoratieve vogeltjes. Eine der Mischungen kippte mir mein Mann auf meinen Wunsch in einen Mörtelkübel. Nun konnte ich in der Pampe nach Herzenslust herummatschen.


Vogelbad beton

Mit Gummihandschuhen zog ich zuerst einen Kreis dann eine Spirale in den frischen Beton. Nach einer Stunde wurden die The post Dekorative Betonspirale für den Garten appeared first on Beton Diy. Afmeting van plateau in het midden van de schaal is Ø cm. Opleiding tuinfotograaf: hieronder enkele foto.


Koop of Verkoop vogelbad op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts