donderdag 7 november 2019

Normann amp

Bekijk de prijsverschillen voor Normann Amp en betaal nooit teveel! The unique shapes and classic materials of marble and glass add a nostalgic and at the same time, contemporary feel to Amp. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly. De stijlvolle ronde Amp hanglamp is een prachtexemplaar aan het plafond.


Normann amp

Door het gekleurde glas in combinatie met de gloeilamp en het bijpassende textielsnoer, maakt de Amp echt indruk in het interieur. Normann Copenhagen heeft twee uitvoeringen in twee kleuren van de Amp lamp, zowel als tafellamp als hanglamp. De lamp is gemaakt van glas en marmer. De hanglamp wordt inclusief plafondkap geleverd. De snoerlengte bedraagt 4centimeter.


Amp ist eine Auswahl von kleinen Lampen, die an alte Röhrenverstärker aus den 60ern erinnern. Die unverwechselbaren Formen und edlen Materialien aus Marmor und Glas erzeugen einen nostalgischen und gleichzeitig zeitgenössischen Look. De Normann Amp hanglampen worden geleverd met meter lang snoer in bijpassende kleur. Je hebt de keuze uit hanglampen en tafellampen.


Maar waar komt de inspiratie voor deze lamp eigenlijk vandaan? Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Een succesvolle collectie van dit Deense designmerk is de Form serie met fraaie stoelen, tafels en barkrukken. Zo ook deze Amp tafellampen serie.


Het ontwerp is geinspireerd op de typerende buizenversterkers uit de jaren 60. Simon Legald ontwierp de Amp lampencollectie. We hebben een overzicht gemaakt met het aanbod van verschillende shops. De ‘Flagship Store’ was een feit. Bijzonder detail van de glazen lamp is de marmeren fitting, zowel verkrijgbaar in een groene als een zwarte kleur.


Normann amp

Deze hanglamp heeft een fitting voor Elichtbronnen. De unieke vormen en klassieke materialen van marmer en glas voeg een nostalgische en tegelijkertijd , eigentijdse uitstraling naar Amp. Dan bent u bij ons goed terecht! Met zijn fijne licht, en mooie esthetiek is deze lamp een authentische klassieker, die vele jaren plezier in uw huis wilt geven. De eenvoudige ovale vorm en de gloed van de lamp is een duidelijke verwijzing naar deze, net zoals de naam Amp verwijst naar het Engels terbuizenversterker.


De Amp lampen worden geleverd met bijpassende koord van textiel en dimmers voor de tafellampen. De twee ontwerpers staken de koppen bij elkaar om een echt verschil te maken in de designwereld. De Amp hanglamp large is gemakkelijk online te bestellen. Het product kunt u in onze beveiligde betaalomgeving met veel verschillende betaalmethodes afrekenen. Bekijk alle prijzen van Normann Amp en bespaar tot.


Normann amp

Het wordt alleen gemaakt van de allerbeste materialen glas en marmer. Vind de perfecte lampen voor boven uw eettafel. Kom langs in onze winkel om te kijken naar de Normann copenhagen Amp Lamps. Het design komt eenvoudig, ingetogen en sierlijk over en heeft een hoge aantrekkingskracht.


Deze lamp is in het echt nog veel mooier dan op de foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts