woensdag 6 november 2019

Scion behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend met interieur advies op maat. A refreshing British furnishings bran designed with a trend-savvy, fashion-aware customer in mind. Gemaakt in Engeland bij Harlequin.


Ook in kleinere vosjes verkrijgbaar. Ontdek dit behangpapier hier! Hier is het behang grijs met zilveren vosjes. Vergelijk prijzen en bestel!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Superhippe dessins met trendy afbeeldingen als cactussen, vosjes en kaketoes. Deze luchtige, fantasierijke behangen en stoffen vieren het mogen zijn van een vrolijke kin met zijn overvloed aan leuke dieren, gewaagde strepen, speelse patronen en funky. Blijf op de hoogte van het laatste luxe behang nieuws en de nieuwste collecties. Dit vrolijke Flamingo behang is nieuw in ons assortiment.


Een kleurrijke collectie die barst van vreugde en persoonlijkheid. De gedurfde motieven en vrolijke ontwerpen werden geïnspireerd door heggen, flora en fauna en zijn verkrijgbaar in een kleurenpalet van ingetogen, heldere kleuren en ontspannen, warme tinten. Luxe behang online kopen GRATIS verzending Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste Muren! Denk aan levendige kleuren in ultra moderne prints.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier kunt u meer dan zeven miljoen HD Fotografie collecties door gebruikers geüploade. Wat betekent dat u kunt gebruiken voor privé-gebruik. De grootste online behangcollectie van de Benelux.


Het Britse merk SCION , bekend om de trendy, eigenwijze en toch betaalbare ontwerpen, komt nu met haar eerste assortiment stoffen en behang die speciaal zijn ontworpen voor kinderen - en mensen die jong van geest zijn! Een merk dat groeiende is en iedere keer weer verwonderd. Behang bij Miss Marple Interiors.


Nieuw van Scion : de behang collectie Noukku Deze vrolijke, hippe behang collectie van Scion met bloemen en vogeltjes is perfect toe te passen in woonkamers, slaapkamers, maar ook kinderkamers!

De Scandinavische uitstraling van deze behang collectie tovert een glimlach op je gezicht, iedere dag opnieuw! Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wabi Sabi behang collectie van Harlequin Scion.


Scion hoopt met haar wandbekleding de interieurwereld te gaan veroveren. En fleuren een ruimte helemaal op. De behangdessins zijn prachtig qua kleur. Dit merk is nog vrij nieuw en heeft zijn eigen karakter. Fris, jong en kleurrijk behangpapier!


Laat je dus verrassen door deze nieuwe dessins. Kom een kijkje nemen in onze winkel. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts