donderdag 21 november 2019

Riviera salontafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Houten salontafel voor een authentieke look. Salontafels vanaf € 200!


De houten salontafels bij ons uit het assortiment zorgen voor een mooie authentieke look.

U kunt kiezen voor ronde houten salontafel , maar het kan ook vierkant. De tafels zijn gemaakt van bijvoorbeeld eiken of een ander houtsoort. Gecombineerd met wit voor een landelijke uitstraling. Deze salontafel is gemaakt van glas en… € 99 00. Bekijk alles met salontafel riviera maison!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zo goed als nieuw Ophalen.

Mooie industriële salontafel te koop van riviera maison. Riviera Maison salontafel. Wij hebben deze tafel een jaar en doen hem weg vanwege verhuizing. Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!


Stel zelf uw droombank samen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De salontafel heeft een houten tafelblad en staat op een sierlijk wit onderstel.


Gratis bezorging vanaf 20. De dichte laden bieden voldoende opbergruimte voor spullen die u graag uit het zicht hebt. De tafel heeft tussen het de poten nog een extra legplank. Onze salontafel in antieke stijl zal zowel een praktische als decoratieve toevoeging aan je huis zijn! Hij kan ook worden gebruikt als een opbergkist of bankje.


Hierdoor heeft de tafel een vintage charme. Onder de grote tafel schuift een kleine tafel, van gerecycled sparrenhout. Bij wehkamp kun je terecht voor veel salontafels: in een strakke witte of landelijke houten uitvoering.

We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Bij een mooie eettafel horen natuurlijk mooie stoelen om het plaatje compleet te maken. Het onderstel is gemaakt van essenhout. Deze knapperd is gemaakt van eikenhout en is afgewerkt met RVS.


Het eikenhout heeft een speelse print van vierkanten. U heeft uw huis mooi ingericht. De kleur van uw meubelen past uitstekend bij de kleur van uw muren en vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts