woensdag 20 november 2019

Rolgordijn voor een deur

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Raamdecoratie voor deuren Wanneer je op zoek bent naar raambekleding voor een deur is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een deur intensiever wordt gebruikt dan een raam.


Voor duo rolgordijnen geldt grotendeels hetzelfde als voor rolgordijnen.

Ook hier kun je de stof achter de klink laten vallen en kun je kiezen voor zijgeleiding. Bij een duo rolgordijn kun je enkel kiezen voor draad zijgeleiding. Een ander populair type raambekleding voor deuren zijn plisségordijnen.


Hierdoor zijn rolgordijnen uitermate geschikt voor openslaande deuren , omdat u aan één rolgordijn meestal voldoende heeft op de openslaande deuren af te dekken! De duo rolgordijnen kunt u omlaag laten, terwijl u toch de lichtinval kunt regelen. Heb je een KARWEI rolgordijn op een draaikiepraam of deur bevestigd? Monteer dan ook deze handige spandraden, die ervoor zorgen dat uw rolgordijn niet gaat klapperen.


De draden worden langs de stof van boven naar beneden geplaatst en in speciale steunen vastgezet.

Wanneer je het raam of de deur opent blijft het rolgordijn aan het raam of de. Omdat de strips van de zijgeleiding over de glaslat vallen wordt uw raam naadloos afgesloten. Combineert u dit met een rolgordijn van verduisterend materiaal dan kunt u een kamer tot wel procent verduisteren. Ook is het mogelijk om de jaloezieën met deurclips vast te zetten.


Perfect Click is een derde mogelijkheid om de jaloezieën als raambekleding op de deur te monteren. Met spandraden of deurclips kunnen rolgordijnen eenvoudig op een deur gemonteerd worden. Daarnaast is het Perfect Click systeem ook geschikt voor rolgordijnen bij. Voor extra zonwering kunt u bovendien ook nog kiezen voor verduisterende raamdecoratie met een witte of zilveren achterkant.


Geen klapperende rolgordijnen meer. De zijgeleiding van onze rolgordijnen maakt een einde aan het geklapper van uw raamdecoratie. Dat maakt dit type rolgordijn ook ideaal voor deuren en ramen. Een fijne bijkomstigheid is dat je minder hoeft te stoken, dus een gordijn voor je deur is ook nog eens een energiezuinige oplossing.


Een andere toepassing voor een gordijn voor de deur is om ’s avonds inkijk te voorkomen. Als je glas in je deur hebt, en je hebt ’s avonds het licht aan, kan iedereen naar binnen kijken. Ontdek ons unieke assortiment rolgordijnen.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Deze houten deuren zijn een goed alternatief voor dure zwarte stalen industriële deuren. Ook voor topkwaliteit verduisterende rolgordijnen kunt u bij ons terecht!


Rolgordijn met zijgeleiding Fantazia op de deur. Geen bouwmarkt-kwaliteit maar maatwerk tot op de millimeter. De BLACKOUT lijn bevat een grote verscheidenheid aan stoffen van topkwaliteit, de achterkant van de rolgordijnen is licht van kleur wat ervoor zorgt dat het zonlicht weerkaatst wordt en het rolgordijn verduisterend is. Weet iemand of zoiets mogelijk is zonder gaten te moeten boren in raam en deur ? En is zoiets in een gewone doe-het-zelf-zaak te verkrijgen? Kwestie van er niet te veel geld aan uit te willen geven, het is namelijk maar voor een jaar, dan staat een verhuis voor de deur.


Dan is een rolgordijn ideaal. Kies voor een doorschijnende effen structuur, of ga voor kleur! Voor ieder interieur hebben we de mooiste raamdecoratie. Laat de zon binnen of juist buiten.


Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden. Dan komt een rolgordijn goed van pas. Dat betekent ook dat ze geschikt zijn voor veel verschillende ruimtes.


Of dit nu een donkere droge ruimte is of een vochtige ruimte, zoals de badkamer. Voor vochtige ruimtes kun je je rolgordijn namelijk laten uitvoeren in een speciale stof die hiertegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts