donderdag 21 november 2019

Sathya sai baba wierook

De grootste collectie wierook vind je hier! Wierook tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum.


Sathya sai baba wierook

Alle merken Etherische olie. Satya Sai Baba Nagchampa Agarbatti (inhoud 8x10gr.) korting. Login om de prijs te zien. Champa is de gele bloem van de Champac (of Champaka) boom die gebruikt wordt om het typische aroma aan deze wierooksoort te geven. Nag Champa is een tropische bloem met een bedwelmende zoete geur.


Velen denken dat de bekende Guru Sai Baba de bedenker, of zelfs de producent, van dit wierookmerk is. Unieke code artikel Aflopend. De doosjes zien er beeldig uit, de wierook ruikt heerlijk, je ontspant er compleet door en het is gewoon super gezellig, een lekker ruikend huis. Dragon Euro Trade heeft ruim 5soorten wierook op voorraad.


Jarenlang is de wierook van het merk Satya de referentie geworden van Indiase wierook. Deze aromatische wierook met zijn zoete, maar toch aardachtige geur zal elke stemming in de omgeving verbeteren. Palo Santo Sticks 1of 5gram € 499.


De heerlijk typische zoet kruidige geur komt van de gele Champa bloem welke groeit aan de tropische Champac boom. Deze zorgt voor een weldadig aroma. Elke stokje weegt ongeveer één gram en bestaat uit een speciale mix van olie, bloemen, natuurlijke kruiden en hars. De geur is rijk, zoet, muskusachtig en intens.


De gele Champa bloem bloeit en verspreidt de heerlijke, zoete Champa aroma. De wierook heeft een ontspannen en kalmerend effect. Zijn toegewijden begonnen hem al spoedig Sathya Sai Baba te noemen.


Satya Ajaro geeft bescherming tegen negativiteit, is een goede meditatie wierook. Helpt tegen piekeren en geeft positieve gedachten. De Satya is een met de hand gerold masala wierook uit India. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen. Nag champa wierook grams los pakje ! Ik heb al enkele keren wierook besteld en het ook elke keer weer de volgende dag geleverd gekregen.


Sathya sai baba wierook

Door de meeste mensen als de lekkerste wierook ooit gezien. Satya Egyptian Jasmine heeft een intense bloemengeur. Shrinivas Sugandhalaya is de producent van de Satya -wieroken. Sathya , zijn vroegere roepnaam, betekent 'waarheid' en Sai Baba betekent 'goddelijke moeder en vader'.


Deze wierook is zeer geliefd in de Sai Baba Ashram in India. Wil je mensen of dieren gedenken dan is dit de juiste wierook. Deze kegels zijn een van de beste masala wieroken. De specifieke Indiase geur wordt in vele producten verwerkt.


Het aansteken van wierookkegels: licht de punt, vervolgens wachten tot het gaat gloeien en blaas de vlam uit. Plaats de gloeiende wierookkegel in een wierookhouder en laat de geur de ruimte vullen. Sai Baba was het boegbeeld van de wereldwijde Sathya Sai Organisatie.


Dit is de officiële tak van de nieuwe religieuze beweging die door Sai Baba geïnspireerd is. Deze is betrokken bij liefdadigheidsprojecten zoals de watervoorziening in Andhra Pradesh en Tamil Nadu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts