dinsdag 19 november 2019

Vt wonen wijnrek

Kies uit 2producten vanaf € 150. Wijnrekken van alle merken op beslist. DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Voor 23:00u bestel morgen in huis.


Dit bijzondere Grape wijnrek van Goods heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor deze een ware eyecatcher is in het interieur! Alles voor in en rondom huis. Dit Set-up wijnrek van Koziol is op veel manieren uit te breiden, waardoor je je wijnvoorraad steeds weer aan kunt vullen. Wij bieden deze drie nieuwe vt wonen wijnrekken te koop aan. Bewaar wijnflessen in stijl in een wijnrek dat past bij jouw interieur.


Kies je voor een rek dat op de grond staat of hang je jouw wijnrek aan de muur? Zo goed als nieuw Ophalen. We hebben een kleine, maar unieke, collectie wijnrekken.


Vt wonen wijnrek

Van tot 1euro, voor ieder wat wils. Wij bezorgen gratis in de Benelux! Een vt wonen bon waard 130.


Euro maar woon weer thuis bij m’n ouders en zou niet weten wat ik ervoor moet kopen dus bied ik hem. Met een wijnrek geef je de wijnflessen een mooie opslagplaats. Wijnflessen kunnen in de keuken gaan rondslingeren, maar dat zal niet snel meer gebeuren als je een mooie wijnrek in huis hebt staan. Zet het wijnrek tegen de muur en plaats daar al je aangeschafte flessen wijn in. Zo staat je wijn klaar voor het aankomend diner met vrienden of familie.


De laatste wijnrekken trends. Bekijk wat de beste wijnrekken zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 50! Naast deze functionaliteit kunnen wijnkoelers en wijnrekken uiteraard ook als decoratie in het interieur dienen.


Een gevuld wijnrek geeft sfeer en straalt gezelligheid uit. Een wijnkoeler is op zich al qua design fraai om naar te kijken. Rofra Home heeft verschillende wijnkoelers en wijnrekken in het assortiment beschikbaar die uw interieur.


Vt wonen wijnrek

Belangrijke opmerking: kleuren variëren per stuk, waardoor elk van onze wijnrekken uniek is. De levering is willekeurig. Vt Wonen Terry Plaid Grijs Afmeting: 130x170cm Heerlijk warm plaid voor op de bank, In winkelwagen.


Door de iets aflopende wijnfleshouders blijft de kurk-stop vochtig en droogt deze minder uit. VT Wonen Terry Plaid Grijs. Door het simpele design past dit rek op elke plek in uw interieur of wijnkelder.


Vt wonen wijnrek

Het rek neemt weinig ruimte in, waardoor er veel wijn op een. Dé creatieve oplossing om je leven op een no nonsense manier in te richten. Een kast die juist door zijn eenvoud design ademt en toepasbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts