maandag 18 november 2019

Plinten overzet

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk.


Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken.

Plinten van alle merken op beslist. Montage van een voorgelakte plint of zelfs afgelakt in een RAL-kleur naar keuze bespoedigd de afronding van je project. De basis is een houten achterlat met daarover een holle plint bekleed met een (kleur) folie. Overzetplinten worden op verzoek door ons op maat geproduceerd. Hierachter kunnen eventueel draden of kabels worden verwerkt.


De houten achterlat kun je het beste met lijm of kit op de muur bevestigen en vervolgens schroef je de holle plint (maximale binnenruimte is 35mm hoog en 15mm diep) op de achterlat met. Zowel over bestaande plinten als op grondhout of Flexi Clips kunnen de overzetplinten worden bevestigd. De overzetplinten van CanDo behoren tot het Flexiplinten assortiment, er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar.


Zo past de plint altijd bij de rest van de vloer en over de bestaande plint.

Natuurlijk is de afwerking ook erg belangrijk. Een overzetplint wordt ook wel een renovatieplint genoemd. Door de uitsparing die aan de achterzijde is uitgezaag kan een overzetplint eenvoudig over de huidige plint geplaatst worden. Deze hoge plint is eenvoudig te bevestigen met high tack lijm over een bestaande plint. Eindstukken zijn te gebruiken om de kopse kanten van de plinten mooi af te werken.


De holle plinten staan mooi bij een massief eiken houten vloer maar komen ook goed tot zijn recht bij andere vloeren. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Kies uit producten vanaf € 395. De afmetingen van de gewenste uitsparing geeft u aan in het formulier hiernaast.


Houd hierbij rekening met de maximale uitsparing van deze plint. De maximale uitsparing van deze plint in deze afmeting (x mm) is: x mm. Let op: voor elke afmeting geldt een andere maximale uitsparing. De MDF renovatieplinten zijn overzetplinten.


Ze zijn te plaatsen over de oude standaard bouwplint.

De achterzijde van deze plinten zijn voorzien van een ruime uitsparing. Overzet plinten gebruik je wanneer je bijvoorbeeld kabels op een mooie manier buiten het zicht wilt houden. Doordat er een kleine ruimte tussen de muur en de plint zit, kun je in deze ruimte de kabels kwijt. Op deze manier liggen er geen kabels door de hele kamer maar zitten deze achter de plinten , dit geeft je kamer een extra cleane look! MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts