dinsdag 26 november 2019

Nummerplaat sticker

Bestel snel en gemakkelijk online! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Deze nummerbord stickers worden veel gebruikt op Alfa Romeo, Ferrari, Porsches en dergelijke.


We maken deze nummerbordstickers in verschillende uitvoeringen en maten. Eigenlijk alles wat maar een harde, niet poreuze, ondergrond heeft. Stickers bestellen maken we zo makkelijk mogelijk voor u.

Komt u er niet uit of heeft u een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op. De sticker wordt met dezelfde karakters geprint als de officiële karakters van de Europese nummerplaat.


Let wel op deze stickernummerplaat is niet wettelijk! Ontwerp uw kentekensticker Deze kenteken sticker kunt u bij ons naar eigen smaak ontwerpen, kies uw eigen kleur van de ondergrond of tekst en vul uw gewenste slogan of website in. Tevens hebben wij flinke staffelkortingen als u meerdere kenteken stickers besteld.


UV en weerbestendig - Wasstraat bestendig(!) - Eenvoudig te plaatsen Deze kentekens. En anders of de NL- sticker als die zichtbaar en niet-afgedekt op de auto zit, volstaat. De fietsendrager hoort als een accessoire bij de auto zelf en is niet een zelfstandig voertuig, wat een aanhangwagen wel is.

Nieuwe nummerplaten Belgie , Europese nummerplaten , nummerplaatstickers , Goedkope autostickers , belettering , autoreclame , tuning , stickers op maat. Dit zijn stickers , bedoeld voor op het frame te plakken waarin uw nummerplaat geklikt is. Het zijn dus niet de complete nummerplaten en ook niet de frames.


Maar een mooie gedrukte sticker die precies op de onderstaande maat gemaakt is zodat deze mooi passen op het frame onder uw nummerbord. Deze stickers zijn eenvoudig te plakken en ook altijd weer eenvoudig te verwijderen. De kleur van deze sticker is blauw met witte letters en gele sterretjes. Vul uw geweste opdruk in en wij maken deze nummerbord stickers precies zoals u opgeeft. Hierdoor worden ze watervast en kleurecht.


Uiteraard geweldige plakkwaliteit waardoor deze stickers ook goed op licht gebogen ondergronden te monteren zijn. Wij hebben losse stickers , nummer sets en complete sticker sets. Motorcross stickers en sticker sets geven je motor een uniek uiterlijk. De nummer- en graphics kits zijn zowel verkrijgbaar in factory looks als in custom made sets.


Wil jij je eigen stickers ontwerpen? Dat kan bij Outlaw racing. Bij ons worden de houders niet beplakt met folie of stickers. We printen met een digitale UV printer rechtstreeks op de houder. Hiermee voorkom je dat een sticker van de houder afrolt of beschadigt.


De inkt die we hiervoor gebruiken is van een hoogwaardige kwaliteit. Je auto kan rustig door de wasstraat, daar heeft de houder geen hinder van.

Dit wil zeggen dat je de nummerplaat droog moet plakken en ze makkelijk te herpositioneren is. Nummerplaat stickers leeg - Yamaha WR250F WR450F. De lucht kan snel weggeduwd worden, of trekt wel weg wanneer ze enige warmte krijgt. Plak de nummerplaat altijd bij kamertemperatuur.


Vergeet bij het afronden van uw order, uw nummerplaatcombinatie niet te vermelden bij de ‘order notes’. Maak een keuze uit niet of wel reflecterend. Niet reflecterend Deze kentekensticker printen wij full colour met weersbestendige inkt op stickervinyl.


Vervolgens voorzien wij deze sticker ook van een extra laminaatlaag ter bescherming van de inkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts