donderdag 28 november 2019

Schoolbord steigerhout

De grootste collectie schoolborden! Schoolborden tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Zoek naar school bord op de nieuwe KensaQ. Gebruikt (A-klasse oud vurenhout) hout wat door ons kritisch geselecteerd en gedroogd is. Ook kan het steigerhouten meubel van nieuw of verouderd hout gemaakt worden.


Wij schuren en frezen (de zijkanten) het gebruikte en nieuwe steigerhout optimaal en zorgen ervoor dat de kans op splinters bijna nihil is. Dit steigerhouten kinderbureau is uiteraard zeer zorgvuldig geschuurd. Dit bureau kan ook gemaakt worden als hoekmodel vraag hiervoor een offerte aan.

Vermeld in uw offerte de gewenste maten en kleur. Het steigerhout zorgt voor een stoere uitstraling die past bij dit krijtbord. Met de bijgeleverde ophangmaterialen kan dit steigerhouten krijtbord zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Al onze steigerhouten krijtborden worden met de hand gemaakt in Nederland.


Breng een leuke fleur in huis met dit hippe magnetisch krijtbor gemaakt met een robuuste steigerhouten omlijsting. Het rechthoekige model maakt het eigentijds en in combinatie met de steigerhouten rand wordt het een verfijnd pronkstuk in iedere kamer. IFM-Ecom Modern krijtbord 60x80cm met grijze steigerhouten lijst.


Deze hippe krijtborden met een steigerhouten omlijsting zijn gemaakt van stoer, ruw en 1 echt steigerhout. Helemaal van deze tijd dus! Een krijtbord met steigerhouten omlijsting is zowel een praktisch als een mooi product. Doordat de krijtborden steigerhout met de hand worden gemaakt, is ieder krijtbord uniek. Een must-have voor uw bedrijf of voor thuisgebruik.


Het hout is niet geschuurd dit kun je eenvoudig zelf doen doordat steigerhout een zacht houtsoort is. Je kunt het met de hand schuren of met een schuurmachine. Afmetingen kinderspeeltafel: 100cm lang, 40cm diep en werkblad 50cm hoog totale hoogte 100cm. Materiaal: oud of nieuw steigerhout (op de foto betreft oud steigerhout ).

Maar ze zijn ook zeer geschikt voor kinderen om lekker op te tekenen en te kleuren. Kortom krijtborden zijn handig voor vele doeleinden. Onze krijtborden met een lijst van steigerhout geven een mooie landelijke uitstraling zodat deze niet misstaan in uw keuken of woonkamer.


Steigerhouten kindertafel inclusief steigerhouten stoeltjes,opbergkist en schoolbord. Grote krijtborden of schoolborden van steigerhout kunt u ook door ons op maat laten maken. Krijtbord of schoolbord van nieuw of gebruikt steigerhout. Wij maken het bord volledig zelf van nieuw of gebruikt steigerhout.


Eventueel het gebruik van verf of wash is mogelijk. Dit prachtige krijtbord wordt met de hand gemaakt in Nederland waardoor hij iets kan afwijken van de opgegeven maat. Het bord is voorzien van een ketting waardoor het bord niet kan omvallen. Je kunt ervoor kiezen om de steigerhouten kast er wel of niet bij te nemen, je kunt ook kiezen voor poten ipv poten en een kastje.


Ook kan dit bureau van steigerhout zonder magneetbord of schoolbord. Ook is het mogelijk om een ladenkastje te laten plaatsen. Denk hierbij aan Decoverf muurverf voor binnen en voor buiten in een heleboel mooie verfkleuren, colourwashes in diverse kleuren voor steigerhout maar ook extra matte krijtverf. Daarnaast hebben we mooie zijdeglans Decoverf lakken en leuke producten als schoolbord -, magneet- glow in the dark en glitterverf.


Bent u opzoek naar een krijtbord? In de loods wordt door ons enthousiaste team van werknemers, tafels, kasten, speeltafels, wereldkaarten, bankjes, maar ook complete kantoorinrichtingen, of inrichtingen voor kinderopvangcentra’s gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts