woensdag 27 november 2019

Waterafstotend rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Dit rolgordijn is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. De stof is namelijk waterafstotend en schimmelwerend. Bij ons vindt u de juiste bouwstenen voor het samenstellen van uw droom raambekleding - Add a splash of luxury. Het is uw huis, uw creatie – Raambekledingdirekt. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor.


Deze rolgordijnen in Nautica Beige zijn uitermate geschikt voor ruimtes zoals een badkamer, waar het vaak vochtig of nat is. Op de foto kunt u zien, dat dit rolgordijn een mooi licht laat doorschemeren, maar toch een grote mate aan privacy biedt. Uiteraard erg belangrijk voor een badkamer.

Teflon: Een coating met waterafstotende eigenschappen die wij gebruiken voor vochtige ruimtes zoals badkamers e. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnekomt. Het bamboe rolgordijn in bruine kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil b. Om toch rolgordijnen in de badkamer op te hangen zijn er rolgordijnen die zijn gemaakt van speciale vochtbestendige stoffen of de stoffen zijn behandeld met een speciale coating. Hierdoor zijn deze rolgordijnen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zaols de badkamer maar ook een schuur of aanbouw welke wellicht minder goed geisoleerd is.


Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Rolgordijnen op maat zijn ook erg geschikt voor dakramen. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Authentics rolgordijnen zijn extra scherp geprijsd. Kies uit 9producten vanaf € 100.

Onze basiscollectie biedt goedkope rolgordijnen op maat aan in de populairste kleuren. De Authentics collectie is verkrijgbaar in een semi-transparante of verduisterende stof, waardoor deze rolgordijnen geschikt zijn voor elke ruimte. Een aantal van onze verduisterende rolgordijnen zijn waterafstotend. Dit betekent dat eventueel vocht wat op het product terechtkomt, op het product blijft liggen niet in de stof trekt.


Zodoende kun je dit eenvoudig met een doek schoonmaken. Wind- en waterafstotend (waterdicht) door impregnatie laag. Dan is een waterdicht schaduwdoek het alternatief. Ze matchen dus exact bij het schaduwdoek of harmonicadoek van uw keuze! De rolgordijnen zijn rot-, en schimmelvrij en kunnen zomer en winter buiten blijven.


Wil je meer gemak dan is een rolgordijn met elektrische bediening een goede keuze. Ideaal voor de slaapkamer, want de stof is verduisterend en de witte achterzijde weerkaatstlicht en warmte. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts