dinsdag 12 november 2019

Patifix kleeffolie aanbrengen

Het assortiment omvat meer dan 2verschillende dessins, welke verkrijgbaar zijn in 45cm, 65cm en 90cm breedte. Mooie kwaliteit velours plakfolie in uni kleur nu voordelig online. Dit plakplastic is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten.


Het kleeffolie heeft een standaard breedte van 45cm. De lengte mag je zelf kiezen. Wij bieden je velours folie aan van twee verschillende merken.

Plaats eenvoudig raamfolie op je raam met onze handige Praxis instructievideo. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal. Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam.


Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het. Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie, het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Raamfolie is makkelijk te bewerken.


Om de website goed te laten werken en je shopervaring te verbeteren, gebruiken we cookies. De folie aan de bovenzijde van het raam aanbrengen. Het papier aan het achterzijde naar beneden trekken.

De overtollige folie met een scherp mes en een liniaal afsnijden. Strijk het water weg met een raamwisser, vanuit het midden naar de zijkanten. Er zijn veel diy ideeën voor het sfeervol decoreren van de kinderkamer met kleeffolie ! En met een eigen ontwerp heb je meteen iets heel unieks, iets wat niemand anders heeft.


Uiteraard kun je ook diverse kleuren met elkaar combineren of mat en glansfolie door elkaar aanbrengen. Zelfklevend (plakfolie) hoogte: 45cm. Lengte bestelbaar tot 15meter aan stuk.


Eenvoudig aan te brengen zonder lijm! Enkele voordelen: Statisch raamfolie hecht d. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. Meet hoe groot het vlak is wat je wilt beplakken en knip het folie op maat. Je kunt hiervoor het patroon ook uittekenen aan de achterzijde van het kleeffolie. De vlakverdeling aan de achterzijde vergemakkelijkt het aftekenen en afknippen.


Gebruik aan alle zijden één centimeter extra. Dit kun je na het opplakken afsnijden of afknippen. Deze kan variëren van 50cm tot een hele rol plakplastic van 15m.


Het duurdere folie van Gekkofix heeft een mooiere kwaliteit, het goedkopere folie (dit folie) heeft daarintegen weer een betere. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Folies tot mtr aan stuk verkrijgbaar Knipstalenservice Gratis bezorging. Combineer het leuke gebloemde kleeffolie met bijvoorbeeld een stukje raamfolie. Patifix kleeffolie fijnkorrelig mat reviews. Decoratie folie voor ramen laat wel licht door, maar je kunt er niet, of in ieder geval, niet eenvoudig, door heen kijken.


Ook raamfolie is verkrijgbaar met diverse leuke bloemen printjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts