maandag 23 september 2019

Umbra klok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Kies uit producten vanaf € 200.


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De klokken zijn onderverdeeld in aparte rubrieken waardoor het zoeken naar de juiste klok een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Uiterlijk december in huis. Hang het uurwerk op en plak de metalen letters naar eigen idee om de klok heen. Dit kan in een mooie cirkel maar kan ook op een speelse manier.


De grote cijfers van de klok zijn gebaseerd op de huisnummer bordjes. Een klok die in het oog springt, dat is de umbra ribbonwood wandklok! Met deze klok pak je het meteen groots aan.

Doordat je deze klok zelf tegen een muur kunt plakken, kun je zelf bepalen hoe groot je hem maakt. Je kunt hem overal neerzetten. De uren worden namelijk aangegeven door gebogen stroken die op een lint lijken!


Een stijvol ontwerp met een natuurlijke uitstraling. Verfraaien van uw huis met klokken. Umbra Buddy Staande klok - zwart. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk umbra klokken.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Ontdek het uitgebreide assortiment.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Zoals de naam al verraadt, is deze wandklok geïnspireerd op een lint. Het beukenhout is gebogen als een lint en vormt op die manier deze elegante klok. Doordat het precies twaalf keer gebogen is, kunt u de tijd ook nog eens gemakkelijk aflezen.


Dit is een tafelklok zonder wijzerplaat, maar met cijfers als achtergrond.

Deze tafelklok is ook als wandklok te verkrijgen. Altijd al je eigen klok willen ontwerpen? Deze wandklok heeft namelijk geen wijzerplaat, maar bestaat uit losse wijzers en een uuraanduiding die je naar eigen inzicht aan de wand kunt bevestigen. Fotolijsten, behang, verf en meer!


Ruim assortiment online bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts