donderdag 26 september 2019

Lecol wax remover

Gratis Verzending vanaf € 2-. Lecol Wax Remover OHbeschrijving. Ook verwijdert het stevige vlekken.


Dit product dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor een diepere en dus meer intensieve reiniging plaatsvindt. Na behandeling nieuwe laag Conditioner OH(onderhoudsolie), was of hardwaxolie aanbrengen.

Bij gebruik van dit product. Het is oplosmiddelhoudende speciaalreiniger die snel en grondig oude was-, vet- en vuillagen verwijdert. Deze reiniger zal intensieve vlekken, rubberen strepen, vet- en vuillagen eenvoudig verwijderen.


Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude Polish lagen. Met deze Wax Remover verwijdert u grondig oude was- of olielagen. Bovendien verwijdert het ook hardnekkige vlekken. De Wax Remover dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt dan met een standaard reiniger.


Leha OH-verwijdert snel en grondig oude was,vet en vuillagen!

U gebruikt het bij ernstige vervuiling die niet met Leha Conditioner onderhoudsolie te. Een oplosmiddelhoudend intensief reinigings product voor geoliede, was of hardwaxvloeren. Hierna altijd weer een nieuwe beschermlaag aanbrengen. Ook geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Je kunt het gebruiken bij ernstige vervuiling.


Het is een oplosmiddelhoudend product, dat diep doordringt in het vloeroppervlak waardoor een diepe en dus intensieve reiniging plaatsvindt. Leha Wax Remover OH-is een oplosmiddelhoudende intensief reiniger voor was, olie en hardwax vloeren. De Wax Remover van Leha zal intensieve vlekken, rubberen strepen, vet- en vuillagen eenvoudig verwijderen. Power Wax OHis te verkrijgen in de kleuren wit en geel.


De vaste was is makkelijk in en uit te wrijven en geeft een mooie glans aan de vloer. De lecol remover is een intensieve reiniger die samen met de polish gebruikt kan worden. De reiniger ontvet sterk vervuilde vloeren en verwijdert oude polish lagen. We raden aan om dit product te gebruiken voor dat u een polish aanbrengt.


Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierdoor krijgen vuil, vocht en vlekken nauwelijks kans.


Deze remover verwijdert snel en grondig oude was,vet en vuillagen.

Materiaalverbruik: – Grondreiniger: 2-4L voor 1m2. Bij sterke verontreiniging iets meer. Waterverdunbare reiniger voor sterk vervuilde vloeren, ook voor het verwijderen van oude polish-lagen. Kan sterk verdund ook als reiniger gebruikt worden.


Fosfaat- en formaldehydevrij. Geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen water met uitzonderi. Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts