woensdag 11 september 2019

Kleurrijke plaids

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle plaids vind je op beslist.


Kleurrijke plaids

Bestel simpel jouw woondekens online. In dit plaid zijn strepen van verschillende breedtes gecombineerd. DIt kleurrijke plaid is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal een echte eye-catcher zijn op zowel jouw bank of bed!


Met kleurrijke kussens en plaids. Door de aangename temperaturen krijgen wij zin om ons huis vliegensvlug in een lentejasje te steken. Met kussens en plaids is dat zo gepiept! De exemplaren uit deze selectie zorgen met hun kleurrijke designs en prints voor stijlvolle accenten op je bank, bed of fauteuil. ESSENZA HOME heeft veel verschillende plaids die passen in jouw interieur en voldoen aan jouw wensenlijstje.


Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. Dit plaid Adele komt uit de collectie van Hip. De voorkant van het plaid heeft een sierlijke en kleurrijke print met bloemen, cirkels en een olifant.


Plaid 130x1polyester HIP nr. De achterkant van het plaid is wit, is gemaakt van fleece en voelt zacht aan. Ideaal om onder te liggen. Het plaid is gemaakt van 1 polyester. Kleurrijke kussens en warme plaids.


Kleurrijke plaids

Carolien houdt van interieur en is altijd bezig met de styling van haar huis. Ze fotografeerde voor ons een aantal van onze producten en schreef daar deze enthousiaste blog over: Het is herfst! De bladeren vallen, de dagen worden korter en we zitten lekker binnen. Ook in het voorjaar is de plaid de ideale metgezel!


Of je hem nu gebruikt voor een frisse ochtend op het balkon, in de tuin of lekker over de bank gooit, met deze heerlijke plaids gemaakt van Noorse wol heb jij het lekker warm. In ons assortiment vindt u plaids in diverse kleuren en maten van de merken Unique Living, In the Mood en 2LIF. Bijvoorbeeld een fleece plaid , plaid grijs, plaid roze, plaid wit, plaid taupe, gebreide plaid of een plaid voor op de bank.


Een plaid maakt uw huis sfeervol en warm. Bij de Bijenkorf vind je een groot assortiment prachtige plaids voor op de zetel, stoel of waar dan ook. Van meer effen, simplistische ontwerpen tot ontwerpen met bijzondere prints in een uniek design. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Ontdek ons unieke assortiment plaids. Vandaag bestel morgen in huis!


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit producten vanaf € 190.


Onze katoenen plaids zijn handgeweven en van 1 organisch katoen. De katoenen plaids worden gekenmerkt door kleurrijke en unieke prints. Ze zijn superzacht en houden je heerlijk warm.


Kleurrijke plaids

Katoenen plaids van kleurrijk tot zwart wit. Zomerfris of winter warm - wol of katoen - kleurrijk of liever sober - bij e-shop The Present Perfect: ontdek ons assortiment online! Maar plaids zijn meer dan alleen maar mooie woonaccessoires. We hebben onze huisstijl geüpgrade! We worden steeds internationaler en merken dat de naam Claudi beter bij ons past.


De Kussenfabriek wordt CLAUDI DESIGN. De collecties blijven natuurlijk net zo mooi en kleurrijk als je van ons gewent bent. Het merk Claudi gaat straks door het leven als CLAUDI CHIQUE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts