dinsdag 10 september 2019

Wijzonol konserveergrond 3105

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland.


Altijd binnen dagen geleverd! Bestel nu online tot korting !

Transparante, matte, beperkt filmvormende kleurbeits met hoge vochtregulering op basis van alkydhars-oliecompositie. Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland. Deze duurzame, transparante lak geeft het schilderwerk een subtiele zijdeglansuitstraling.


De speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. Laagdikte micrometer droog. Minimaal 5°C omgevings- en ondergrondtemp.

Verpakking en liter. Stofdroogtijd 20°C en R. Heb je een vraag over dit product of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Voor alle houten ondergronden een oplossing.


Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI. KONSERVEERGROND wijzonol konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder lakverf, met een keus uit wijzonol transparant.


Het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. Het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. Konserveergrond is geschikt voor het extra beschermen van vele soorten tuinhout.


Belangrijkste eigenschappen: Gemakkelijk te verwerken. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De beits is mooi mat en zeer geschikt voor nieuwe gevelbetimmering. Hoge kwaliteits-Schildersspullen voor een goedkope prijs. Boven de 7- Gratis verzending.


De lak biedt een buitenduurzaamheid tot wel jaar.

Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig transparant schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Vorige Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht. Vele merken met korting direct uit voorraad leverbaar.


Bent u op zoek naar dekkende beitsverf of hoogglansverf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts