dinsdag 10 september 2019

Schapenwollen deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop direct wol onderdekens online. Beslist de laagste prijzen. Verzending vanaf €in uur.


De zachtheid en soeplesse van de schapenwollen deken zorgen voor een heerlijk comfort voor zowel kinderen als volwassenen.

Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol , Merino en Kasjmier wol. Texelana levert al meer dan jaar producten van schapenwol. Onze wollen onderdeken is gevuld met zuivere lamsscheerwol en de bovenlaag is afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Deze combinatie geeft de deken een koninklijke dikte en luchtigheid.


In onze deken webwinkel vindt u een ruim assortiment van o. AaBE dekens , Sole Mio dekens , Seasons wollen dekens maar ook plaids en katoenen dekens , leverbaar In verschillende prijzen. De oude en bekende merken AaBE en Sole Mio dekens maken nog de traditionele scheerwollen dekens.

Een deken van merinowol zorgt in de winter voor een behaaglijke warmte en koeler slapen in de zomer. Deze wol kriebelt niet zijn zacht en licht. Mensen met allergie hebben hier prima deken aan, aangezien er nog wolvet afwezig is, zodat de huismijt geen zin heeft om in dit deken te nestelen. Wollen deken van Sole Mio. Met een wollen Sole Mio deken kiest u gegarandeerd voor een gezonde slaap en een goede nachtrust, zowel voor in de zomer als in de winter.


Wol is heilzaam De kracht van wol wordt al eeuwen geroemd. Wie vroeger last had van reuma, spierpijn of gewrichtspijn legde zich te ruste tussen de schapenvachten. De heilzame kracht van de lanoline gecombineerd met de weldadige warmte van wol deden hun werk en gaven verlichting. In tegenstelling tot de deken Phénix is deze deken Provence samengesteld uit de volgende soorten wol: Schapenwol en Lamswol.


Nieuw-Zeeland en Zuid Amerika toegepast wordt. De ‘Texelaar’ is een Texels Schapenras dat al eeuwenlang prachtige wol geeft. Een groep Texelse schapenfokkers bewaart nog altijd de zuiverheid van het schapenras en dus de hoge kwaliteit van de wol. Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol.


Koop nu dekens voor uw huis. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een deken gemaakt van schapenwol : Schapenwol bestaat uit dunne, zachte haren van deze haren worden vaak dekens , plaids en kleding van gemaakt.

De meeste wol wordt geproduceerd in Australië, China en Nieuw-zeeland. Wij voeren uitsluitend A-kwaliteit wollen dekbedden. Schapenwollen dekens hebben een goede warmte-isolator omdat de schapenwol gekroesd is. Daarnaast is de bovenlaag afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Hierdoor slaapt u comfortabeler zodat u een betere nachtrust ervaart.


Deze Jacquard deken is gemaakt van de fijnste schapenwol. Schappenwollen Dekens koop je eenvoudig online bij bol. In geen geval de deken in de wasdroger drogen, laten weken (dan kan wol vervilten), blekende wasmiddelen of wasverzachter gebruiken.


Wol kan krimpen door plotselinge temperatuur schommelingen. Een wollen of katoenen onderdeken is een dikke deken van ca. Het Scandinavisch design maakt de dekens erg bijzonder. Ze zijn ontworpen door het Finse textielbedrijf Lapuan Kankurit, waar alleen met het fijnste wol wordt gewerkt. Elk design is opmerkelijk omdat Lapuan Kankurit het helemaal naar hun eigen maakt, ideaal voor verscheidenheid in huis.


De plaids en dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ik vind een schapenwollen onderdeken heel prettig. Als je in bent stapt voelt het uiteraard niet warm aan, maar snel daarna wel.


Een flanellen laken erover heen geeft een prettig comfort. Deze deken gebruiken wij in de winter in de camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts