dinsdag 24 september 2019

Kristallen witte wijnglazen

Groot assortiment witte wijnglazen. Gratis levering vanaf €5-, bestel snel! Ruim Assortiment Witte Wijnglazen. De Hoogste Kwaliteit Tegen Scherpe Prijzen. Specialistisch advies nodig?


Crystalex Amorosso wijnglazen 350ml.

Witte wijnglazen koop je eenvoudig online bij bol. Sale unieke handgemaakte. Kristallen wijnglas Lilly 450ml zeer elegant vormgegeven kristallen witte wijnglazen met een inhoud van 4ml.


Gemaakt van hoogwaardig Bohemia kristal. Koop en verkoop kristallen wijnglazen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Daarom bieden wij u wijnglazen in verschillende stijlen, die zich probleemloos laten combineren met onze porseleinen serviezen.


Kies voor de schitterende glazen van helder kristal of breng kleurige accenten aan, die contrasteren met het stralend witte servies.

Een wijnglas voor witte wijn is smaller en heeft een kleinere opening, dit om de wijn langer koud te houden en de geur beter te concentreren. Champagneglazen: Glazen voor champagne en andere mousserende wijnen hebben een smalle, hoge kelk. De kelk is ook wat smaller.


Het voordeel van kristal is dat kristal de smaak niet beïnvloedt. Bij iedere soort wijn past een ander wijnglas. Een glas met een smalle kelk is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor witte wijn.


Voor rode wijn is een glas met brede kelk weer beter. Op deze manier komt de smaak van de wijn het best tot zijn recht. Je kunt ook onderscheid maken in glas en kristal. Liever wijnglazen die tegen een stootje kunnen?


Alle wijnglazen vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Bij ons vind u de perfecte witte wijnglazen. Voordelig online een kristallen whisky karaf kopen bij Kristalglas.

Een karaf bij whiskyset is een sierfles en wordt gebruikt tijdens een etentje. Deze stijlvolle glazensets zijn speciaal geschikt voor rode wijn, witte wijn of rosé. Wat is jouw favoriete wijnsoort? Bekijk onze sets kristallen wijnglazen dan eens.


Deze glazen zijn vervaardigd van hoogwaardig, loodvrij kristalglas. Voor witte wijn zijn de glazen een stukje kleiner. Terwijl de rode wijnglazen vaak een inhoud hebben van bijna een halve liter, en soms nog wat meer, moeten de witte wijnglazen het vaak doen met een kleine halve liter of soms nog minder. We bieden ook unieke verpakkingen als je witte wijnglazen laat graveren bij ons.


Als je wijnglazen niet elke keer meteen na het drinken van wijn schoonmaakt en netjes afdroogt, ontstaat er vaak een doffe aanslag onderin het glas. Vooral bij kristallen wijnglazen is de kalkaanslag goed zichtbaar. Als je pech hebt zie je het ook aan de rand bovenaan. Met kristallen wijnglazen wordt elk evenement een ware gebeurtenis.


Er is werkelijk niets dat meer feestgevoel uitstraalt dan een fonkelend glas van kristal ! Het zijn de items die echt niet mogen ontbreken in elke zichzelf respecterende servieskast. En bierglazen en wijnglazen voor tijdens een borrel in verschillende formaten. Bierglazen zijn ook leuk om cadeau te geven bij een bierpakket.


En datzelfde kun je natuurlijk doen met een lekkere fles wijn in combinatie met een set mooie wijnglazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts