dinsdag 24 september 2019

Stalen deurmat

Stalen deurmat

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Deurmatten online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele gang assortiment online.


Grote collectie deurmatten vind je hier! Gratis uw deurmat staal thuisbezorgd. Vóór 17:uur bestel morgen in huis! Zo weet u 1 zeker dat u de juiste deurmat kiest. Thuisblijven voor uw stalenpakket is niet nodig, de stalen passen namelijk prima door de brievenbus!


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Koop hier uw kokosmat met staal.


Stalen deurmat

Houd je huis schoon met een deurmat of schoonloopmat. Bij Intratuin vind je een ruim assortiment deurmatten voor binnen en buiten. Ga dan voor een leuke deurmat uit onze exclusieve Intratuin collectie. Stalen geven u een goed idee van hoe uw toekomstige Forbo vloer eruit ziet. Met onze stalenservice bestelt u gemakkelijk een staal van een Forbo vloer, met een maximum van stalen.


U krijgt de stalen binnen enkele dagen kosteloos bezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland en we leveren niet op postbusadressen. Kies uit producten vanaf € 199.


Wij kunnen ook bedrijfsmatige matten produceren. Standaard deurmaten of deuren op maat? Op deze pagina bieden wij je een overzicht van de standaard deurmaten voor Nederlandse deuren. Voor Nederlandse binnendeuren gelden volgens de BeoordelingsRichtLijn (BRL) de onderstaande standaardafmetingen. Met een deurmat voorkom je dat een hoop vuil buiten blijft en een design deurmat maakt je entree ook direct gezellig en uitnodigend waardoor je gasten zich direct welkom voelen.


Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw deurmat. Uiteraard zijn er verschillende type deurmatten. Deze prachtige roestbruine halfronde deurmat van gietijzer, is een binnenkomer in uw huis.


Wij hebben diverse deurmatten voor buiten met als basis een stalen frame. De mat heeft een ruitmotief en sierlijke krullen. Aan de onderzijde bevinden zich dopjes tegen het wegglijden.


Bestel daarom uw deurmat gemakkelijk en snel online in onze veelzijdige mattenwinkel. De aankoop van een deurmat in onze webshop levert u altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij: - Wij bieden u meer dan jaar ervaring. Voldoet een bestelling niet aan uw verwachtingen, dan halen wij deze gewoon weer op. Decoratieve deurmatten Een deurmat is het eerste visitekaartje dat je afgeeft van je huis, net als een huisnummer.


Stalen deurmat

De mat is niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Een originele deurmat is echt een creatieve meerwaarde voor de inrichting van je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts