dinsdag 10 september 2019

Krijtverf annie sloan

Bestel Krijtverf bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 395. Daarna aan de waslijn gehangen en afgewacht. Na het drogen voelde de stof nog wel har maar na keer wassen op graden met wasmiddel en wasverzachter werd het weer zacht.


En het van uitermate groot belang is dat het vocht volledig is verdampt. Om een echte sterke verf te krijgen.

Meubels worden daarom vaak voorzien van een laag wax, boenwas of (matte) vernis, zodat het meubel waterafstotend wordt en beter bestand tegen slijten. Muren van de woon- of slaapkamer laten wij ongemoeid vanwege die mooie matte uitstraling. Lage verzendkosten en binnen uur verzonden! Wij willen u graag het resultaat laten zien hoe de meubels eruit zagen voor we ze gingen verven en het eindresultaat. Nu bestellen morgen in huis.


Ze gebruikte een mix van Graphite en Honfleur waarbij een een diepe chocolade bruine kleur creëerde voor het frame van de kast. Echter verschillen deze in kwaliteit en duurzaamheid. Het is een veelzijdige verf die voor verscheidene doeleinden te gebruiken is.

Maak je saaie meubel in ee. Alle betalingen mogelijk ook Afterpay lage verzendkosten en vanaf 1Euro gratis. Veeg het teveel aan wax weg met een pluisvrije.


Bekijk meer ideeën over Annie sloan , Meubels en Paints. De krijtverf dekt totaal niet gelijk en de ondergrond trok het helemaal doorheen. Bekijk het bord Annie sloan van 1yfmik536h9zjfp op Pinterest. In deze workshop leren we je d. Het is wel belangrijk om de verf in meerdere dunne lagen op te brengen. Wie heeft daar ervaring mee?


Ik ben benieuwd of het echt zo handig is, of dat het waxen of aflakken na het verven net zoveel werk is als vooraf even schuren. En vooral, is het ook mogelijk om er een dekkende laag mee aan te brengen? Pittura Murale is misschien wel beter en in veel meer kleuren verkrijgbaar. Vorige week een eiken kastje opgeknapt met krijtverf van annie sloan.


De kleur was volgens mij iets als at Louis blue. Ik heb gewoon kwasten van de action gebruikt, eerst even goed uitwassen om de losse haartjes te verwijderen en dan aan de slag. Ik heb de kast niet geprepareer alleen ontstofd. Annie noemt Sonja van MienDomus een colourspecialist.


We geven regelmatig workshops over het gebruik van de verf en de effecten die er allemaal mee mogelijk zijn.

Krijtverf kopen bij Praxis. Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Chalk Paint van Annie Sloan. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts