donderdag 12 september 2019

Wereldkaart muur

Nederlan Europa en de wereld. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Met één van onze kaarten aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand.


Vind hier alle deals in National! Een wereldkaart voor aan de muur is een prachtige manier om je huis te decoreren.

Zo’n kaart past in elke ruimte. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank hangen of aan de slaapkamer muur. In onze collectie vind je verschillende soorten wereldkaarten. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen.


Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen. Deze houten wereldkaart is een prachtige, luxe wereldkaart voor aan de muur , in groot formaat en mooi afgewerkt. Op de houten wereldkaart zijn de landgrenzen ingegraveerd.

Dankzij gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie is de kaart zeer gedetailleer met prachtige contouren. Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten , zoals de werken van Stef Van Campen misschien een betere match. Je favoriete landkaart aan de muur Met een landkaart aan je muur kun je de aandacht vestigen op een plek waar je bent geweest of waar je thuis bent. Verder kunt u kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag.


Zo kunt u de wereldkaart zelf personaliseren met subtiele pinpoints magneten. Van wereldkaarten met tekst tot wereldkaarten met dieren, het is er allemaal. We hebben zelfs een wereldkaart met flamingo’s! Heb jij je keuze al gemaakt?


Dan is het tijd om hem te bestellen. Binnen vijf werkdagen heb je je wereldkaart al in huis. Of droom je ervan om te reizen? De houten wereldkaarten van MapaWall zijn te vinden in steden over heel de wereld. Iedereen heeft een gevoel bij de wereld en dat gevoel is voor iedereen anders.


Bij de vraag hoe de wereld er geografisch uit ziet, wordt door velen gerefereerd naar de bekende wereldkaarten van weleer en hedendaagse afbeeldingen uit atlassen en aardrijkskundeboeken. De Luxe Houten Wereldkaart van MiMi Goods is een schitterende decoratie voor aan de muur. Deze set is een DIY pakket met alle benodigdheden om de Luxe Wereldkaart aan de muur te bevestigen. De uitgebreide handleiding met overzichtelijke foto’s beschrijft in eenvoudige stappen de volgorde van montage.


Door een wereldkaart aan de muur te hangen kun je alvast nadenken over de reis die je wilt gaan maken, maar kun je ook genieten van de grote diversiteit aan landen die de wereld biedt.

De echte reisliefhebber hoort dan ook zeker een wereldkaart aan de wand te hebben. De Luxury houten wereldkaart muurdecoratie van MiMi Innovations is een unieke 3D-puzzel met een unieke wereldkaart muurversiering als resultaat. Deze muurkaart is gemaakt van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout met een hoog niveau van nauwkeurige lasersnijtechniek. Bovendien is hij eenvoudig aan de muur te bevestigen met een uniek doe-. Een houten wereldkaart van bamboe aan de muur is een echte eyecatcher in elke woonkamer.


Wil je bijhouden waar je bent geweest in de werel of ben je continu aan het denken waar de volgende reis naartoe gaat ? Je krijgt ook een gratis handleiding voor het aanbrengen van de muursticker. De wereldkaart muursticker wordt contour uitgesneden van hoge kwaliteit duurzaam vinyl sticker, er zitten dus geen transparante randen aan de sticker. Het verwijderen van de wereldkaart van de muur is eenvoudig en gaat zonder schade aan je muur.


TIP) Eenvoudige magnetische bevestiging. Houten wereldkaarten geproduceerd uit prachtige houtsoorten. Ingegraveerde landgrenzen. De beste upgrade voor elke ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts