vrijdag 13 september 2019

Riviera maison mr & mrs mokken

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.

Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Vergelijk Prijzen en Bestel! Riviera Maison Mr en Mrs mokken. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze lekker grote mokken vormen een gelukkig stel. Eén voor hem en één voor haar. Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie.


In deze collectie zijn onder andere kopjes, kommen, glazen, serveerplanken en bestek te vinden.

Een fijne drinkmok speciaal voor haar. Ook verkrijgbaar in een Mr. De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd.


Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Vind items binnen jouw budget.


Als nieuw, geen beschadigingen of vlekken! Rivièra Maison dekbedovertrekken passen prachtig in een landelijk, klassiek, neutraal of luxe interieur. Uitgevoerd in pellini, kleur antraciet Afhaalprijs - Showmodel zonder garantie - Niet in combinatie met andere acties etc.


Info over opruiming riviera maison. Resultaten van zoekmachines! We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Van kopjes en mokken heb je nooit genoeg: flinke theemokken speciaal voor de druilige dagen, chique koffiekopjes voor de visite en espressokopjes met exact het juiste formaat voor een pittige espresso.


Van Pavina tot Canteen, dubbelwandig of met een siliconen grip: met kopjes en mokken van Bodum zit je altijd goed.

Het overtrek is stijlvol wit en heeft rondom een mooi kader van zilverkleurig keperband. Verder is op het overtrek het merk Rivièra Maison geborduurd. Bij kleur keuze kies je dan voor wit De witte handdoek wordt geborduurd met Mrs en de donkere kleuren met Mr.


Mokken en bekers voor elke gelegenheid. Met de leuke mokken van Xenos hoef je nooit meer te mokken , want voor elke gelegenheid kun je bij ons een mok vinden. Houd je van thee en wil je graag een extra grote mok voor jezelf hebben?


Bekijk dan onze categorie mokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts