donderdag 5 september 2019

Vloerlamp bamboe

Vloerlamp bamboe

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp op beslist. Duizenden lampen op voorraad. Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Op zoek naar een Bamboe Staande lamp?


Bamboe vloerlampen zijn echte eyecatchers in huis en zorgen voor extra sfeer. De ruime keuze in het assortiment van Misterbamboe zorgt er voor dat jij op een makkelijke manier jouw favoriete bamboe vloerlamp kan vinden! Wij zetten de leukste lampen voor je klaar en iedere week wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe modellen! Ook als tafellamp mogelijk. Bij deze vloerlamp is ook een bijpassende tafellamp mogelijk.


De tafellamp Vita kan met verschillende kleuren kap en kost € 13-Naast deze duurzame vloerlamp Vita van bamboe , hebben wij meerdere duurzame en natuurlijke verlichting in onze winkel. Zo is de voet van de vloerlamp van bamboe en de mooie olijf groene kap van eco linnen. Een sfeervolle vloerlamp met een natuurlijke uitstraling. De kap kan uiteraard ook in andere kleuren!


Vloerlamp bamboe

Een vloerlamp van bamboe met een kap van papier, een met textiel bekleed snoer met een kunststof schakelaar en een E27-fitting. Een lichtbron wordt niet meegeleverd. Het product wordt ongemonteerd geleverd.


Leuke bamboe tafellamp los of als set met vloerlamp te koop. Moderne vloerlamp gemaakt van natuurlijke materialen. Hoofd materiaal is bamboe. Deze lamp heeft Efittingen geschikt voor LED lampen van tot watt. Door te spelen met het aantal te gebruiken fittingen en het wattage van de lampen kun je je eigen sfeer creëren.


Trendy vloerlampen en voor ieder wat wils. Je woonkamer is pas écht compleet met een vloerlamp. Op dit moment zien we veel staande lampen gecombineerd met een fris of juist weer een antiek model lampenkap.


Ook hierin kun je weer eindeloos combineren en variëren indien gewenst. Gezellig sfeerlicht tijdens het eten, voldoende licht op het bureau of bij de bank om te lezen en klein, warm licht om rustig bij in slaap te vallen. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De vloerlamp Montblanc is net als de andere lampen uit de GOODMOJO-serie een waar juweel. Doordat er slim gebruik is gemaakt van de materialen (waarover hieronder meer) is dit ontwerp simpel maar opvallend. Deze Canna is een landelijke vloerlamp , gemaakt van bamboe in combinatie met staal. Vloerlamp Montblanc Zorg voor mens en natuur.


De lichtbron is mooi zichtbaar in deze lamp, kies daarom voor een opvallende versie! Maak je Canna compleet met een lichtbron met een Efitting van maximaal Watt. De open lampenkap van bamboe geeft een mooi lichteffect aan de muur. Door zijn strakke basis of bamboe frame oogt de staande lamp modern, door de eco linnen lampenkap is de vloerlamp ook zacht en warm. Een bamboe hanglamp is bijvoorbeeld leuk voor in de hal en boven de eettafel.


Vloerlamp bamboe

Waar in huis kun jij bamboe lampen goed gebruiken? Bamboe lampen hebben een lichte Oosterse uitstraling, wat in vrijwel ieder interieur te gebruiken is. Licht, in het passeren van een bamboe schaduw, zorgt voor een spectaculaire patronen op de vloeren en muren.


Deskundig advies Dagen bedenktijd Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts