woensdag 25 september 2019

Wijzonol dekkende tuinbeits

Wijzonol dekkende tuinbeits

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!


Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Vochtregulerende, laag zijdeglanzende dekkende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Topkwaliteit met goede buitenduurzaamhei uitstekende vloeiing en dekking.


Beits heb je in allerlei soorten en maten. Zo heb je transparante beits en dekkende beits. De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De dekkende buitenbeits heeft een duurzaamheid van circa vijf jaar.


Wijzonol dekkende tuinbeits

Maar hoe zorg je ervoor dat je die jaar er maximaal eruit haalt? Deze beits is een 1-potsysteem, dit houd in dat je de tuinbeits kan gronden en aflakken. Transparante, matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars.


Het is overschilderbaar na ongeveer uur. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dan gebruik je een dekkende beits.


Een dekkende beits zal na het aanbrengen van de verf een dekkende laag vormen op het hout, waardoor de houtnerf niet meer zichtbaar is. Beits kopen en daarvoor op zoek naar goede kwaliteit? Wij zorgen er met ons assortiment buitenbeits, tuinbeits , steigerhoutbeits en andere soorten voor dat je die eenvoudig online kunt bestellen. Als een dekkende of een transparante beits, zodat je het hout daarmee op een mooie manier af kunt werken.


Bestel nu online tot korting ! Daarnaast is deze beits ook nog eens bijzonder goed buitenduurzaatot jaar. Deze duurzame, transparante lak geeft het schilderwerk een subtiele zijdeglansuitstraling. De speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. Halfglanzen voor een prima tussenweg voor wie niet op zoek is naar hoogglans en toch wil vertrouwen op een goede bescherming. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar.


Raadpleeg voor jouw situatie altijd de technsiche informatie. Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten.


Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts