woensdag 25 september 2019

Kussensloop klein

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Koop vandaag nog het fijnste Kussenloop.


De afmetingen van de kussenslopen zijn afgestemd op de gebruikelijke maten van hoofdkussens in Nederland. Daarom vind je bij IKEA een ruime collectie hoeslakens in de maat 60xcm. Een fijne stof voor een sloop is katoen.

Dit materiaal is absorberen waardoor de stof niet plakkerig of vochtig aanvoelt. Kleine motiefjes met vintage en retro tren kussensloop Éventail met geraffineerde details. Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol. Bij deze optie, maken we de foto en de tekst even belangrijk op de kussensloop foto en tekst klein.


Soms is de foto gewoon niet goed genoeg om hem heel groot erop te zetten, of misschien vind je de tekst wel heel belangrijk. Met een aantal kleine kussens en kussenslopen op het bed zorg je ervoor dat er een stijlvol geheel ontstaat, net als in de betere hotels. Aan de andere kant vooral een kussensloop kopen die moet voorkomen dat het kussen zelf al het vocht en andere stoffen op dient te vangen?


Kijk goed naar de satijnen kussenslopen en de andere materialen.

Zoek je een kussensloop voor een klein kussen of juist voor een heel groot exemplaar? Ook voor afwijkende maten of een kussensloop voor een nekrolkussen kun je bij ons terecht. Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken.


Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk. Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur. Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer. Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens.


Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bestel kinderbeddengoed bij Kleinenstoer. Goede kwaliteit kinder kussenslopen en snel geleverd.


Ons ruime assortiment bevat kussenslopen in vele verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen.

Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol witte kussensloop , zachte satijnen kussenslopen of een losse kussensloop in een leuke trendkleur. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste looks, zwart-wit tot opvallende kleurenprints, kant tot pailletten, we hebben kussenslopen voor elke stemming. Een satijnen kussensloop van Satin Sleepers is maarliefst verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende formaten. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Het standaard formaat voor kussenslopen is 60×centimeter.


Speciaal voor de kleiner uitvallende kussens bieden we ook het formaat 50×centimeter aan. Hoge kwaliteit kinderbeddengoed van o. Jollein, Meyco en Briljant. Koop uw beddengoed voor baby, peuter of tiener voordelig bij kleinbeddengoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts