woensdag 16 september 2020

Zonwerende spiegelfolie

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Dé spiegelfolie specialist van Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Zonwerende spiegelfolie

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. De zonwerende glasfolies staan ook bekend als spiegelfolies.


De eigenschap om erg veel warmte tegen te houden. Ze geven erg veel privacy. Warmte tegen houden : Door de spiegeling houden de spiegelfolies erg veel warmte tegen. UV straling in het zonlicht zorgen voor het snel opwarmen van bijv.


Zonwerende spiegelfolie

Zonwerende raamfolie houdt deze warmte tegen. Direct na het aanbrengen van de folie merkt u het verschil in warmte-opbouw. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee. Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen. Bedenk wel dat je daardoor in de winter ook minder profijt hebt van de zonnewarmte.


Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Tevens zorgt de zonwerende folie voor een isolerende functie waardoor de tempratuur in uw huis of kantoor aangenaam blijft. Voor welk type glas is de zonwerende folie geschikt?


Bij HR glas en driedubbelglas adviseren wij de zonwerende folie aan de buitenzijde te monteren, ook bij schuine dakramen (veluxramen) vanwege de directe instraling! Let op: bij draadglas is montage van een zonwerende folie niet mogelijk. Maximaal rendement met de kortste terugverdientijd! Deze zonwerende spiegelfolie houdt zonnewarmte tegen terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken alsof je door een zonnebril kijkt.


Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar. Het bestaat ook in de vorm van glasfolie. Plak je spiegelfolie op je ramen, dan kan men van buiten niet meer naar binnen kijken. Het heeft dus een anti inkijk effect en dat is erg prettig als de ramen van jouw woning of kantoor zich bijvoorbeeld vlakbij de stoep of bij een drukke straat bevinden.


Op zoek naar zonwerende folie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerende folie. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze raamfolie, ook wel spiegelfolie genoem is een flinterdunne folie waarin gemetalliseerde moleculen zijn verwerkt die voor een hoge warmtewering, inkijkwering of UV-wering zorgen. Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen. Het folie dat deels de zon tegenhoudt heeft een breedte van 50cm.


De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen! Raamfolie zonwerend zelfklevend Met het zelfklevend zonwerend raamfolie kan je de sfeer in de kamer positief beïnvloeden.


Bescherm in de zomermaanden tegen overmatige hitte in kantoor, woonkamer of de slaapkamer. Het belangrijkste voordeel van de folie is de vermindering van warmtestraling in de kamer (). U wilt de warmte weg houden door zonwerende folie, en tegelijkertijd privacy? Dan is spiegelfolie de ideale oplossing.


Zonwerende spiegelfolie

Wij verkopen net zoals zonwerende folie ook spiegelfolie. HET grote voordeel van deze folies is dat ze erg veel zonnewarmte tegen houden - tot wel - waardoor het dus echt veel minder warm wordt. Webshop raamfolie plakfolie zonwerende folie spiegelfolie. Levering op montage maat gesneden folie van diverse type raamfolies zoals: zonwerende folie spiegelfolies. Goedkoop spiegelfolie kopen?


Ben je op zoek naar folie dat zon en inkijk weert? Ga dan voor zonwerende folie met een spiegelend effect. Wist je trouwens dat de raamfolie speciaal voor u op maat wordt gesneden, van de rol?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts