woensdag 23 september 2020

Verf afwasbaar keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. De Grootste Verfleverancier van Nederland. Kinderkamer of keuken verven ? Dan wil je een verf die bestand is tegen vuil en vlekken!


Meestal zie je geen “ keuken verf ” of “anti vlekken verf ”. Het wordt afwasbare verf , schrobvaste muurverf, schrobbare muurverf of afneembare muurverf genoemd. Helaas heeft niet iedere afwasbare keuken verf dezelfde kwaliteit. Beste afwasbare verf in de keuken en badkamer.

Bij het zoeken naar de beste afwasbare verf in de keuken en badkamer wilde ik weten hoe lang de verf goed bleef en hoe goed hij echt afwasbaar is. Ik heb ze zo’n beetje allemaal al gebruikt en het aanbrengen is bij allemaal wel zo’n beetje gelijk. De meeste matte verven nemen snel vuil en vocht op en zijn niet of nauwelijks afwasbaar.


De verf is super afwasbaar na weken. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem. Op die manier zorgen we voor de verf waar je naar op zoek bent, voor de gewenste uitstraling in de woonkamer, de slaapkamer of op een andere plek in huis.


Sikkens en andere professionele merken We maken voor de beste muurverf voor binnen natuurlijk gebruik van hoogwaardige merken. Het maakt het oppervlak makkelijk te reinigen. Halfmatte en licht zijdeglanzende verven worden het meest gebruikt in woonkamers en slaapkamers. Deze verven zijn beter afwasbaar dan matte verven. Iets wat al lang op het wensenlijstje stond is een matte muurverf die ook nog eens afwasbaar is.


Dat is de nieuwe muurverf: LICETTO. Licetto Matte, hyper afwasbare muurverf is een super matte en afwasbare eco verf op waterbasis. Ideaal voor keukens , badkamers, kinderkamers of bijvoorbeeld de hal.


Een afwasbare verf heb je meestal nodig vlakbij een keuken waar een keukentafel staat. En dat je daar vaak met je kinderen een ontbijt, lunch of diner gebruikt. Je zult dan zien dat de kans op vlekken hier groot is.


Op die plekken is een afwasbare verf een uitkomst.

Dit RVS loopt ook achter het fornuis langs. Dat vangt het ergste water en vuil op. Erboven schrobvaste muurverf (voor buiten zelfs geloof ik), tot op heden (jaar verder) nog steeds ff met een doekje eroverheen en alles is weer schoon. Vooral in veel gebruikte ruimtes of ruimtes waar sowieso meer ‘vervuiling’ plaatsvindt, zoals bijvoorbeeld de keuken , kan dat handig zijn. Behang dat afwasbaar is heeft bovendien een veel langere levensduur t. Toch zijn er ook minpuntjes verbonden aan afwasbaar behangpapier.


Lees hier alles over deze onzichtbare. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Soortgelijk verhaal bij ons. Afwasbare verf geschikt voor keukens en badkamers.


Wij hebben een lange wand in de woning die overgaat in de keuken. Voor de keuken had ik ook afwasbare verf gekocht, zelfde merk, zelfde kleur. Deze had echter een andere glans, ik vond het er niet uitzien. Dus toen de keukenwand opnieuw gesausd met normale muurverf.


Weet dat niet alle muurverf afwasbaar is. Er is een soort die je moet vermijden, namelijk de zogeheten veegvaste muurverf. Die wordt ook lijmverf genoemd en is nauw verwant met behangplaksel.


De keuken verven doe je met keukenverf. Dergelijke verf voor in de keuken is speciaal ontwikkeld om de specifieke uitdagingen van de keuken het hoofd te bieden. Zo is een goede verf om achterwand keuken verven tot een goed einde te brengen er eentje die tegen een stootje kan en afwasbaar is. Slijtvaste verf is een absolute must. Heeft iemand ervaring met het verven van de muur achter de kookplaat i. Om te bepalen of een verf aan deze norm voldoet, wordt een test gedaan met water en een Scotch Brite handpad.


Hierbij wordt gekeken hoeveel laagdikte afneemt. Neemt de laagdikte met minder dan µm af, dan is er sprake van een schrobvaste verf die voldoet aan schrobklasse 1. De minst goed schrobbare verf behoort tot schrobklasse 5. Ook tegelverf, krijtverf of grondverf. Muurverf, latex, beits of lak in o. Je keuken is vaak één van de meest drukstbezochte plaatsen in huis.


Kies dus voor verf die tegen een stootje kan en bovendien afwasbaar is. Lakverf is slijtvast en ideaal voor de keuken. Je kan ook kiezen voor alkydverf. Tenslotte is er ook acrylverf.


Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar. Nadat we deze verf hadden aangebracht is een paar dagen later de keuken geplaatst en hebben wij weer een paar dagen later uiteraard de keuken in gebruik genomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts