dinsdag 8 september 2020

Witte hoge plinten

Eigen Montageteam mogelijk. Vind plinten bestellen als je nu zoekt. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Denk dan eens aan witte, hoge plinten.


Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur.

Hoge plinten wit gegrond of afgelakt in iedere gewenste kleur. U heeft bij ons de keuze om plinten wit gegrond te bestellen of u kunt gebruik maken van onze unieke aflakservice. Tegen een kleine meerprijs ontvangt u met de hand afgelakte plinten in iedere gewenste kleuren.


Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Plinten heb je in verschillende soorten en maten.

De gevonden plinten zijn door ons nauwkeurig bestudeerd en met hoogwaardige moderne materialen opnieuw vervaardigd. Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand. Iedere plint heeft zo zijn eigen functie en uiterlijk en is beschikbaar in allerlei en hoogtes. Bezoek onze webshop en bestel online. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Hierdoor zijn MDF- plinten een voordelig alternatief voor houten plinten.


Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Onze MDF- plinten hebben een hoge stootvastheid en zijn vochtwerend.


Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken.

Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina. Kies uit producten vanaf € 395. Witte hoge plinten Witte hoge plinten worden steeds populairder in de Nederlandse interieurs.


Maar we zien dit stijlelement ook steeds meer toegepast worden in moderne en klassieke interieurs. Het montuur en de hoogte van de plint zijn bepalende voor de uistraling. Witte plinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten laminaat en zorgen voor een frisse uitstraling.


De plint biedt ruimte voor kabeldoorvoer. Prijs inclusief BTW Lengte per plint : 2. Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment plinten. Eenvoudig online bestellen.


Bovendien geven mooie plinten je interieur een exclusieve uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts