maandag 7 september 2020

Woca olie gebruiksaanwijzing

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop. Verzorgingsproducten met een doel.


Bestel de exclusieve lijn van MGC Derma nu in Nederland.

Al je natuurlijke verzorgingsproducten vind je op onze website. WOCA Olie Conditioner Naturel wordt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren gebruikt. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent.


Olie aanbrengen op droog en schoon hout met een houtvochtigheid van maximaal. Alleen toepassen bij droog weer, min. C en direct zonlicht en hoge temperaturen zoveel mogelijk vermijden.


WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud.

De behandeling kan steeds worden aangevuld met nieuwe olie. Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout. Laat de onderhoudsolie vervolgens minstens uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van WOCA Masterolie. Gebruiksaanwijzing en Tips Woca Exterior Oil. Reinig het hout met Woca exterior cleaner, voor de Woca exterior oil wordt aangebracht.


Uiteraard mag het hout ook eerst geschuurd worden, maar dit is in principe niet nodig. Ook bij nieuw hout wordt het beste eerst de Woca exterior cleaner gebruikt. De Woca colour oil gelijkmatig aanbrengen met een roller, kwast of oliespons. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken. Woca werkbladolie wordt gebruikt als basisbehandeling voor keukenbladen of meubels zoals tafels.


Tevens is het ook de olie om regelmatig het hout bij te werken. Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit. Wanneer u een houten vloer heeft aangeschaft of heeft overgenomen, heeft deze onderhoud nodig.


Nabehandeling Niet noodzakelijk. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!


Een nabehandeling is niet noodzakelijk.

Een demonstratie en recensie. Woca producten zijn te koop in speciaalzaken voor houten vloeren en online. Onderhoud van houtenvloer met olie. Woca Color Olie beschrijving. Woca Color Olie gebruiksaanwijzing.


Woca intensiefreiniger altijd na behandelen met een onderhoudsproduct, of bij onbehandeld hout, met een basis beschermend product zoals olie of zeep. De Woca Kleurolie kunt u direct op het onbehandelde hout aanbrengen. Hierdoor krijgt het hout een vuil- en waterafstotend laagje. Deze Woca natuurzeep wit vormt toegevoegd aan het dweilwater een beschermend laagje die de witte olie voedt en de vloer reinigt.


Hoe meer laagjes worden aangebracht, hoe mooier de vloer wordt. Wekelijks dweilen met natuurzeep wordt aanbevolen. Met basiszeep behandelde vloeren en meubels kunnen eveneens worden onderhouden met Woca natuurzeep.


Exterior Oil is sneldrogen eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het voorkomt ook aanslag en schimmelvorming. Exterior Olie is geschikt voor onder andere tuinmeubelen, terrassen en schuttingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts