vrijdag 25 september 2020

Vliegen raamstickers

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. In groot en klein formaat. Ontwerp je eigen stickers online. De vliegen sterven kort na het eten van de lokstof. Elke sticker werkt maanden lang.


Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Speciaal met die gedachte zijn deze anti- vliegen raamstickers ontwikkeld. De sticker is voorzien van een zonnebloem-motief en kan heel gemakkelijk op het raam worden bevestigd. Daarna de beschermfolie van de plakzijde verwijderen en klaar.


De Green Protect Raamsticker tegen vliegen vangen vliegen zonder gebruik te maken van insecticiden. Makkelijk te plaatsen en te verwijderen. De werkingsduur is ongeveer maanden, de set bevat stuks. Verwijder de smalle, rode beschermsticker van de val 2. Aangetrokken door het lokaas en de kleur eten de vliegen van de lokspijs en sterven kort daarop.


Het lokaas is gemaakt in combinatie van natuurlijke voedingsbestanddelen en seksuele lokstoffen die de vliegen niet kunnen weerstaan.

Gebruiksklaar voor een efficiënte bestrijding van vliegen in woningen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Veel andere Roxasect producten zijn voorradig en snel leverbaar.


Bestrijdt (kleinere) vliegen effectief met deze decoratieve raamstickers van Aeroxon. Deze stickers brengt u aan in de hoeken van ramen waar vliegen zich vaak bevinden. Ze blijven kort plakken op sticker en gaan daarna dood door de werkzame stof die op hun komt. De vier kleefstroken hebben een doeltreffende plaklaag waarin de vliegen verstrikt raken. De kleeflaag is gifvrij en geurloos, dus verder heeft u er geen last van.


Hang de kleefstroken met een punaise op een plek waar een hoop vliegen zitten, zodat u geen last meer heeft. Hoeft alleen maar op het raam aangebracht te worden. Dé specialist op het gebied van raamstickers. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Vogel raamstickers voor vogelbescherming stickers voorkomen dat vogels tegen de ramen vliegen. Je zoekt binnen de categorie Altijd handig. Vliegensticker strips, klaar voor gebruik. Je kunt natuurlijk ook direct de zoekfunctie gebruiken om de gewenste aanbieding te vinden.


Uiterst doeltreffend tegen vliegen. Vogel raamstickers Vogelstickers die voorkomen dat de vogels tegen de raam vliegen. In de webshop staat een ruime collectie dierenbescherming raamstickers die aan zijde gekleurd zijn zo heb je binnen en buiten een mooie raamsticker.

Vapona raamstickers tegen vliegen. Ook na een lagentijd verkleuren deze vogels niet. Ook kunt u kiezen voor raamstickers of de klassieke vliegenvangers met kleefstof. Op deze manier hoeft u zelf niet actief de insecten te bestrijden. Handig als u moeilijk ter been bent of non-stop vliegen wilt laten vangen terwijl u aan het werk bent.


Voor de behandeling van een bepaald vertrek kan een anti-insecten spray uitkomst bieden. Doodt vliegen , muggen en andere vliegende insecten. Kunnen ook gebruikt worden om er voor te zorgen dat de vogels niet tegen het raam aan vliegen.


Statisch hechtende raamstickers zijn bedoelt voor voor binnen. Voor stickers buiten, zie Permanente raamstickers vogels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts