vrijdag 18 september 2020

Witte meubelolie

Ontdek ons unieke assortiment meubelolie. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. WOOOD meubelolie wit 4ml kopen? Vmeubelolie Deco wit 5ml behoudt het natuurlijke matte uiterlijk van hout en het voedt het hout doordat het diep in het hout dringt en het hout verzadigt. Het oliën beschermt uw meubels tegen krassen, vlekken en water.


Het is daarnaast gemakkelijk te onderhouden door een nieuwe laag aan te brengen. Eerst moet de wasolie Wit Transparant aangebracht worden voor de kleur, waarna het afgewerkt dient te worden met meubelolie en vloerolie Naturel of Naturel Mat. Deze afwerklaag geeft de kleurlaag extra bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil.


De meubelolie van Woood is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Met deze witte olie geef je een iets gebleekte, white wash look aan je eikenhouten meubels. Deze meubelolie van Woood is compleet natuurlijk, zonder oplosmiddel en watervrij. Met blik van 400ml kan je circa 10m² hout behandelen.


Eén goede dekkende laag moet voldoende zijn. Hoe vloerolie of meubelolie aan te brengen Voorbereiding Zorg er voor dat de gehele vloer of meubel goed opgeschuurd is. Wilt u de noesten open laten dan kan dat, wilt u de noesten opvullen dan kan dit met woodpasta. Na het drogen van de woodpasta de noesten nog even apart opschuren. Voor het gebruik de wasolie krijt wit goed doorroeren.


Regelmatig gebruik van teakolie of verzorgende meubelolie maakt uw houten meubels niet alleen mooi, maar zorgt er tevens voor dat uw meubels in goede conditie blijven. Wilt u een stoffen bank schoonmaken of een leren bank schoonmaken dan hebben we een ruime keuze meubelreinigers. Verleng de levensduur van je massief eiken meubelen met de witte meubelolie van het merk Woood. Met deze meubelolie die speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van eikenhouten meubels en vloeren bescherm je het hout tegen vuil en vlekken en behoud je het natuurlijke karakter van het onbehandeld eikenhout. Tafel in de olie zetten - Lees hier hoe de vakman het doet.


Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. Meubelolie Wit - inhoud: liter. Bank reinigen, leer schoonmaken of autobekleding reinigen.


GAMMA heeft alles: bekleding reiniger, bijenwas, teakolie en meubelolie.

Het geeft de vloer of meubel een white wash uitstraling. Eigenschappen: Kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit.


Hier vindt u een veel tips en trucs om problemen te voorkomen. Lees dit dan ook zeker even door voor u met olie aan de slag gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts