maandag 7 september 2020

Wijzonol roomwit

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Bestel nu online tot korting!


Wijzonol roomwit

Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. De kleur is een zacht en crème achtig en is fijn om naar te kijken. De kleur wordt veel gebruikt bij mensen die niet helemaal een witte kleur zoeken. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof.


Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Er zijn ruim 2RAL-kleuren.


Wil jij weten welke RAL-kleuren in het assortiment zitten? Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Deze lak zorgt voor goed buitenschilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar.


Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Wijzonol is in veel van deze kleuren verkrijgbaar. Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Pas deze zijdeglanslak toe als dekkende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Op zoek naar de juiste verfkleuren?


Bekijk ze direct op onze website. Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis. Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland. Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis).


Deze verf geeft een stijlvolle uitstraling aan het schilderwerk. Hoogglanslak komt het best tot zijn recht op een strak en egaal oppervlak. Levertijd - werkdagen. Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars.


Wijzonol roomwit

U kunt de verf bestellen in onze webshop. U ontvangt bij ons altijd kwaliteit. Het is een pot systeem, wat betekent dat dit zowel een grondverf, voorlak als aflak is.


Je kunt dus met één soort verf de hele klus klaren! Maar welke witte verf past het beste bij jou? Ga je voor gebroken wit, een crème kleur of iets anders?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts