dinsdag 29 september 2020

Vitrage stof

Bestel je vitrage nu eenvoudig online of maak een afspraak voor gratis inmeten. Bekijk het uitgebreide aanbod! De grootste collectie stoffen van Nederland!


Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen!

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Deze stoffen kunt u snel en eenvoudig bestellen op DeStoffenkraam. Plaats uw favoriete vitrage stoffen in uw winkelwagen, om vervolgens uw bestelling binnen enkele stappen af te ronden.


Ook leverbaar in Brandvertragend met certificaat. Bent u toe aan nieuwe vitrage of heeft u nieuwe vitrage nodig? Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment aan verschillende vitrages en inbetweens.


Deze kunt u online bestellen als vitrage op maat of alleen de stof.

Vitrage wordt ook wel glasgordijnen genoemd. Een populaire vitrage is de Voile stof. Een vitrage is niet alleen maar functioneel maar ook decoratief.


Waar vroeger keuze was tussen een paar soorten witte, licht doorlatende stoffen , zijn er tegenwoordig veel meer verschillende soorten vitrages te verkrijgen. Zo is er altijd wel een vitrage te vinden die voldoet aan je smaak en die past bij jouw interieur. Ze geven de kamer extra sfeer en worden vaak gecombineerd met dikkere gordijnen voor in de avond. Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc.


Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. De Franse Voile is een soepelvallende vitrage zonder opdruk die een sfeervolle lichtval in de kamer creeërt.


Deze vitrage wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld. Sable is een hele mooie stof die lijkt op voile met een subtiele structuur. De stof is kamerhoog (280cm).


Het kan voordelig bij Kwantum!

Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vind kant en klaar vitrage. Het is Sale bij de Bijenkorf! Eenvoudig vitrages (laten) maken Het maken van uw eigen vitrages is een relatief makkelijk werkje.


De meeste witte vitrage stoffen behoeven maar weinig afwerking om ze tot mooie vitrages om te toveren. Of je nu voor vitrages of juist voor inbetweens gaat. Hierbij let ik nauwkeurig op wat ik koop, zodat een vitrage geen inbetween is of dat een inbetween geen vitrage. Ze zijn namelijk beide wel van een transparante stof , toch zit er een groot verschil in.


Bestaat uit twee delen, 1x 276cm en 1x 183cm breed. Een dunne stof die licht doorlaat en waar je doorheen kunt kijken. Ze temperen het zonlicht en geven enigszins iets privacy. Bij Thuisin verkrijgbaar in verschillende kleuren én geheel op maat gemaakt. Witte stof van een linnen met polyester blend.


De linnen geeft de stof haar natuurlijke uitstraling, de polyester zorgt voor de stevigheid en het kleurbehoud. Zeer geschikt voor inbetween gordijnen: de mate van transparantie laat voldoende licht door en biedt tevens enige privacy. In diverse kleuren verkrijgbaar. De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn.


Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk. Van een dunne inbetweenstof tot een dikke verduisterende gordijnstof: elke stof heeft een eigen structuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts