vrijdag 25 september 2020

Wollen vacht

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zie er fleurig uit: bloemenprints! De mooiste outfit haal je bij OTTO. Bestel de mooiste outfits bij OTTO.

De grootste keuze aan broeken! Nu online te bestellen bij OTTO. Een groot assortiment aan hoge kwaliteit vloerkleden bekijk ze nu online.


Het Warme Schaap is het adres voor allerlei wolproducten van uitstekende kwaliteit. Het plaid is wasbaar op het wolprogramma. Ideaal voor buiten, over (lounge) bank, stoel of zelfs op de bad- en slaapkamervloer.


Een item die niet mag ontbeken in je interieur!

Deze unieke vachten collectie wordt gemaakt van nieuw zeelandse wol en om ambachtelijke wijze geknoopt tot een vacht. Wollen vachten (diervriendelijk) zonder huid. Met deze mooie 1 wollen vacht ben je niet alleen verzekerd van een fantastisch en duurzaam product maar maak je ook een statement!


Hoe een meubelstuk dierlijk is? Een leren bank is gemaakt van koeienhui een wollen vachtje komt van een schaap dat soms met geweld wordt geschoren en zijderupsen spinnen onze zijde. Verf op de muur is vaak op dieren getest of bevat dierlijk eiwit of botten, en kaarsen zijn gemaakt van bijenwas. Met de wollen wanten van Texelana kunt u zorgeloos de deur uit of aan uw favoriete outdoor activiteit beginnen.


Dankzij de unieke eigenschappen van wol houdt u lang warme handen, zonder dat deze zwetend aanvoelen. In ons assortiment vindt u wollen handschoenen dames, wollen handschoenen heren en wanten voor kinderen en baby’s. Onze vachten zijn zacht en gezond voor jou en je baby en zijn een echte ‘essential’ voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde producten met meerwaarde voor hun allerkleinste. Sinds vele jaren verkopen wij de bekende zuiver wollen onderdekens met vacht. Deze onderdekens zijn aan één zijde voorzien van een katoenen tijk, op de andere zijde is een zuiver wollen vacht aangebracht, de vulling bestaat uit zuiver scheerwol.


Voor dames mag een pantoffel een meer subtiele uitstraling hebben. Draag wollen pantoffels dames bijvoorbeeld als onderdeel van uw outfit. De Glerups laarspantoffel is perfect te combineren met uw kleding.


Door het ontwerp valt het niet eens op dat het om een pantoffel gaat.

Onze ECO schapenvachten komen van particuliere, Europese boeren. Kies uw schapenvacht uit de honderden uniek weergegeven vachten. Dit betekent dat wol de neiging heeft terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Het is dus een veerkrachtige vezel, waardoor wollen kleding zacht aanvoelt.


Een ander nadeel van wol is dat het gemakkelijk pluist en moeilijk wasbaar is. Ideaal voor op het terras want ze zijn zelfs wasbaar! Goed gekleed weer aan het werk.


Door de wollen rug zijn ze ook zeer geschikt om als vloerkleed te gebruiken, nooit meer koude voeten als je uit je bed of bad stapt. De andere zijde is gemaakt van een hoogwaardig perkal katoen. Diervriendelijke wollen vacht. Veilig, Biologisch en diervriendelijk, Want dat heeft een goed gevoel! Een klein jaar geleden zijn we bewust gestopt met de verkoop van lamsvellen en aanverwante artikelen, Mogelijk heeft u dat al gemerkt.


En dat is niet zonder reden! Wol is een natuurlijk product en zelfreinigend. In een wollen vacht kunnen zich geen kiemen, virussen en bacteriën vestigen, daarom hoeven de vachten maar heel soms gereinigd te worden. Regelmatig laten luchten en flink uitkloppen is al voldoende om de vacht fris, schoon en soepel te houden.


Deze witte wollen schapenvacht is mooi ter decoratie in stoel of bank, maar komt ook tot zijn recht als slaapkamerkleed. Om de grove haren van een vacht te hechten is het handig deze te verbinden met dunne wol. Deze wol van rond de 20mu is te koop als lont en kaardvlies.


De vacht kan in z’n geheel aan de scheerkant met deze wol worden belegd. Het vilten kan beginnen nadat de hele vacht goed nat is gemaakt met water en zeep. Bij vachtvilten maak je een ‘vegetarische vacht ’ door een afgeschoren vacht op een wollen ondergrond te vilten. Het lijkt dan op een schapenhui maar is dus van een schaap dat nog gewoon rondloopt!


Het leuke is dat je het in elke gewenste vorm kunt doen (ron ovaal, vierkant, hart), of gewoon in de vorm zoals de vacht van het schaap is. De Texeler onderdeken VolWol Vacht heeft een vulling van 4gram per m² zuivere Texelse scheerwol. De ene zijde is voorzien van een vacht van 5gram per m².

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts