woensdag 14 oktober 2020

Zilverkleurige fotolijstjes

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een fotolijst in de kleur zilver is all time favorit. De reden hiervoor is dat deze kleur niet trendgevoelig is en simpelweg door iedereen gewaardeerd word door de rust die het uitstraalt. Bij een zilverkleurige fotolijst wordt de aandacht meer op de foto gericht en niet op de lijst.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Zilverkleurige fotolijsten. Hier vind je onze stijlvolle zilveren fotolijsten van hoge kwaliteit in zes verschillende afmetingen.


De lijstjes zijn dubbelzijdig.

De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. Alle kleuren hebben een matte of zijdeglans afwerking, tenzij apart vermeld wordt dat het om hoogglans of metallic fotolijstjes gaat. Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld alle kleinkinderen (op dit moment 16)met een babyfoto in een klein zilverkleurig fotolijstje bijelkaar op een oud tafeltje staan, ziet er zo leuk en lief uit! Mooi oud vierkant lijstje, ook mooi achterkantje.


Kan via de post voor €opgestuurd worden. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur. Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis.


Eén ding geldt voor alle fotolijsten: gebruik nooit schurende sponzen of agressieve reinigingsmiddelen en schuurmiddelen. Dit kan leiden tot krassen en beschadiging. Gebruik in plaats daarvan een licht vochtige doek om het fotolijstje schoon te maken, maar vaak is zelfs een stofdoek voldoende.


Het geheel is zilverkleurig. In een mooie fotolijst of wissellijst komt jouw foto nog beter tot zijn recht! Sommige fotolijstjes zijn zo mooi, dat de foto minder belangrijk is.


Je kunt er dan een neutrale afbeelding in doen, bijvoorbeeld van een bloem of dier.

Omdat sommige fotolijstjes erg oud zijn kan het zijn dat een lipje aan de achterkant mist of een hoekje van het glas beschadigd is, als het zichtbaar is maak ik er melding van. Ook hebben deze oude lijstjes vaak wat patina of aanslag, door invloeden van buitenaf, hiermee moet rekening gehouden worden. Net zoals de fotolijsten zijn ook de passe-partouts verkrijgbaar in verschillende soorten. Hierbij mag u denken aan verschillende formaten zodat u voor ieder fotolijstje een geschikte passe-partout hebt maar ook aan verschillende kleuren, zodat ook de passe-partout helemaal aansluit bij uw foto en bijbehorende fotolijst.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts