vrijdag 2 oktober 2020

Vintage fotolijstjes

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Inyterieurdesigners maken tegenwoordig bij het inrichten van een woning veel gebruik van combinaties tussen oud en nieuw. Hierbij is een vintage fotolijst onmisbaar om de overgang van oud naar nieuw vloeiend te maken. Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene retro fotolijstjes materiaal is metaal. Je zocht naar: kleine fotolijstjes ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. BROnmiddellijk gedrukte foto's zijn levendig met vintage charme. Retro vintage fotolijstje , roos!


Vintage charme heeft een moderne omkeer. Kijk ook bij onze andere advertenties! Evt verzendkosten voor de. Omdat sommige fotolijstjes erg oud zijn kan het zijn dat een lipje aan de achterkant mist of een hoekje van het glas beschadigd is, als het zichtbaar is maak ik er melding van.


Ook hebben deze oude lijstjes vaak wat patina of aanslag, door invloeden van buitenaf, hiermee moet rekening gehouden worden. Bekijk ook onze overige advertenties of kijk op de site van n. Houten, kunststof en aluminium fotolijstjes voor de beste prijs. Lijsten voor je foto’s zijn er in allerlei soorten, maten en materialen.


Vintage fotolijstjes

Bij ons kun je terecht voor al je gewenste houten, aluminium en kunststof fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Bij Deens vind je de leukste fotolijstjes voor jouw interieur. De afmetingen van onze fotolijsten. In onze webshop vind je fotolijstjes in verschillende formaten.


Naast gangbare formaten vind je ook een aantal bijzondere fotolijsten, zoals een hexagonaal fotolijstje. Ik ben benieuwd welke van de twee als eerste de 4volgers haalt. Om jullie te bedanken heb ik hier een kleine give-away, je kunt twee vintage fotolijstjes winnen.


Vintage fotolijstjes

Met deze fotolijstjes weet je zeker dat je een uniek item in je kamer hebt staan! Wil jij kans maken op deze toffe fotolijstjes ? Lees snel verder wat je moet doen! Er kan gekozen worden voor een kristallen, houten, tortoise of edeltinnen fotolijst. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld alle kleinkinderen (op dit moment 16)met een babyfoto in een klein zilverkleurig fotolijstje bijelkaar op een oud tafeltje staan, ziet er zo leuk en lief uit!


De fotolijstjes worden alleen nog via pakketpost verzonden, dit omdat ze vaak beschadigd raakten in een brievenbusdoos. Bij fonQ shop je fotolijsten in alle soorten en maten. Van gouden fotolijst tot zwarte fotolijst.


Vintage fotolijstjes

Geef je mooiste herinneringen een plekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts