donderdag 15 oktober 2020

Vintage meubels amsterdam

Vintage meubels amsterdam

Laat u verrassen door Profijt. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Bekijk het assortiment nú!


Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Al jaar de Goedkoopste van Nederland. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Vintage Meubels online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam.


Shop online of bezoek onze loods in Amsterdam -Noor hoek NDSM-werf. Originele industriële en vintage meubels en woonaccessoires in Amsterdam. Alles wat je niet nodig hebt, maar wel wilt hebben!


Welkom bij Strijk Design, dé absolute specialist in vintage stoelen. We hebben een unieke collectie schoolstoelen, eetkamerstoelen en een kleine selectie vintage meubels. Kom snel een kijkje nemen in onze winkel in Amsterdam ! Retro Studio bestaat al jaar.


VINTAGE MEUBELZAKEN IN AMSTERDAM voor de perfecte treasure hunt. Dat je alleen in Amsterdam Noord al een middag zoet kan zijn met het bezoeken van verschillende loodsen is waarschijnlijk minder bekend. Unieke collectie vintage en nieuwe design meubels. De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels.


Alles uit de jaren ’5 ’en ’wat bij onze stijl past. Bestel Jouw Industriële Eettafel Vandaag Nog! Stoere Eettafels Met Een Robuuste Uitstraling. Breng De Natuur In Huis Met Teakea. Dé webshop met betaalbare vintage meubels en woonaccessoires.


Elke week gaan wij op zoek naar tweedehands pareltjes die je interieur mooier maken! Al onze spullen zijn uniek en worden met zorg uitgezocht! Vind jij het ook zo leuk om voor weinig de leukste vintage items te scoren? Je moet er soms even voor tussen oude meuk graaien, maar eerlijk is eerlijk: vintage het is hartstikke HOT.


Of het nu gaat om kleding, accessoires of meubels … niks is te gek in de vintage wereld. De Weldaad Authentic Interior - Amsterdam JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De store heeft een ruime collectie jurken, schoenen en tassen, meubels en andere leuke hebbedingetjes. Naast het ruime assortiment is het ook nog eens betaalbaar. Wil je een sfeerimpressie voordat je bij deze store langs gaat, bekijk dan het ‘bij ons vintage ’ filmpje op.


Vintage meubels amsterdam

Bij Neef Louis in Amsterdam kun je terecht voor vintage en industriële meubels. Van stoelen en banken tot aan industriële lampen, bij Neef Louis hebben ze het. Maar wees er snel bij, want de items uit de winkel kunnen ook via de webshop worden gereserveerd. De meeste meubels bij Neef Louis zijn tweedehands en goed verzorgd. Ben je gek op vintage design meubels , dan moet je bij de Eerste Constantijn Huygenstraat net even het hoekje om lopen.


Als je binnenkomt, krijg je meteen zin om aan een van de tafeltjes een koffie van Headfirst Coffee Roasters te bestellen. Koop en verkoop vintage meubels eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts