dinsdag 27 oktober 2020

Wandplank met licht

Wandplank met licht

Ruim online Assortiment met unieke Lichten , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Grote collectie wandplanken vind je hier!


Wandplanken tegen de laagste prijzen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kies uit 3producten vanaf € 100.


Alle wandplanken zijn ook verkrijgbaar met verlichting, er is keuze uit halogeenspots, LED spots of LED strips. Inbouwkosten: € 2- per plank - Zie tevens de prijsvoorbeelden rechts! Met deze handige Clip On Study Lamp maak je je slaap- of werkkamer helemaal compleet! Doordat je de lamp gemakkelijk aan de zijkant van je bedran wandplank of bureau vastzet, creëer je snel een extra lichtbron. De stang is aan de bovenkant buigzaam, zodat je het licht altijd op het gewenste oppervlakte laat schijnen, ideaal wanneer je gaat.


Wandplank met licht

Design wandplank met diffuus LED licht. Vanwege een verbouwing gaan deze weg. Extra robuuste wandplank met een maximaal laadvermogen van 50kg. Ideaal voor het opbergen van potten, pannen, bakken en keukengerei.


Producteigenschappen - Capaciteit neemt tot 50kg - Afmetingen 6(B) x 3(D) mm. Materiaal Roestvrij staal 4- Geluiddempende pads aan de onderkant van de plank. Robuuste constructie - Beugels inbegrepen. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke.


Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels. Naja, normale lampen geven licht omdat ze warm worden, en LED kan kapot gaan van de warmte die hij zelf produceert. Bevestig een wandplank in de keuken en je hoeft nooit meer te zoeken naar de oregano, dille of peper. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.


Je bewaart je messenset, koffiekopjes en kookboeken er gemakkelijk naast op de plank. Creatief met wandplanken Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Let op: maatwerk wandplanken hebben een levertijd van – weken. Deze wandplank is afgewerkt in een licht eiken met witte kleur.


Onze wandplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik als bijvoorbeeld boeken-, badkamer of keukenplank. Al onze producten worden met de hand gemaakt, hierdoor is ieder exemplaar uniek en kan deze afwijken van de getoonde foto’s.


De onopvallende verlichting geeft direct licht naar boven en beneden procent elk. Een hoogglans wandplank of een boekenplank in het wit geeft meer optische ruimte en vormt een uitstekende combinatie met een licht gekleurde muur. Een kleine wandplank kan goed dienstdoen in een beperktere ruimte zoals een keuken, badkamer of slaapkamer. Ook in een hal, naast uw garderobe of kapstok, kunt u met een wandplank. Blinde zwevende volledig onzichtbare montage.


Lengtes mogelijk van tot maximaal 240cm. Ook voor een wandplank met verlichting hét betrouwbare adres voor fatsoenlijke kwaliteit - met garantie! Het 35mm wandplank systeem is het licht belastbare alternatief op onze bekende 45mm boekenplanken Voor verdere informatie gaat u naar de -boekenplanken. Verschil tussen een wandplank en een legplank.


De wandplank is dé plek om je mooiste spulletjes tentoon te stellen. Met een wandplank , oftewel de zwevende plank, verander je elke saaie muur tot een leuke opberg- of displayplek. Met een legplank creëer je meer ruimte in je kledingkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts