vrijdag 9 oktober 2020

Vintage fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Grote collectie fruitschalen vind je hier! Kies uit 1producten vanaf € 125. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je zocht naar: retro fruitschaal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Sla retro vintage fruitschaal op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Mooie fruitschaal in helder glas. Volg retro vintage fruitschaal niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.


Bekijk alles met vintage fruitschaal ! Ook kunt u kiezen uit keramische, plastic en metalen vintage fruitschaal. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! En uit gevulde vintage fruitschaal.


Er zijn 8vintage fruitschaal leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Fraaie groen met amber kleurige vintage glazen fruitschaal. Enkel wat gebruikskrasjes verder in prima staat. Prachtige vintage zweedse keramieke plateau fruitschaal.


Gemaakt door laholm keramiek in de jaren stijl van tilgmans. Vintage fruitschaal , van gecoat metaal en plastic draa uit de vijftiger jaren. De conditie is goed gezien de leeftij zie ook de details. Perfect te combineren in het hedendaags.


De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet. In goede vintage staat met wat gebruiksporen zie foto. Leuk ter decoratie, of als werkschaal voor sleutels en kleingel maar je mag er natuurlijk ook fruit, of gebak op leggen. Hij (ofzij) is lichtroze van kleur.


Blank glas met gele accenten. De schaal of mand komt uit de zestiger jaren en is vrij groot. Aan de onderzijde is een merkje zichtbaar, maar ons onbekend. Murano vintage glazen fruitschaal jaren 60.


Ronde glazen fruitschaal , vintage , in een heldere blauwe kleur. Waarschijnlijk afkomstig uit Leerdam, maar niet gemerkt. Vintage en curiosa uit de jaren ’5 ’en ’zijn bijzonder populair.

Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Omdat het zonde is om deze klassiekers verloren te laten gaan, gaan wij juist op zoek naar deze bijzondere items. Studio Gespuis is gespecialiseerd in authentieke vintage meubels.


Een stoere mix van scandinavisch, industrieel, antiek en design. Alle meubels kun je ook online via de webshop bestellen. Veilig winkelen met ideal, altijd bereikbaar en verzend via PostNL of onze grootvervoerder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts