woensdag 8 juli 2020

Vaas zilverkleurig

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Kies uit 8producten vanaf € 30. Zilverkleurige glazen vaas met een hoogte van ongeveer cm. Diameter: bovenkant binnenzijde cm. Bloempotten en vazen voor planten en bloemen.


Deze vaas Radon is de eyecatcher van je interieur.

De vaas is afkomstig van het trendy Nederlandse merk LightLiving is gemaakt van metaal. Hij heeft een mooie antiek zilveren kleur. Het materiaal en de kleur geven deze vaas een oosters tintje, maar ook in een landelijk of klassiek interieur zal deze vaas zeer mooi passen.


LOBERON Vaas Cyrian zilverkleurig Van massief, gegoten aluminium met antiek-finish. Een bijzonder mooi vormgegeven plantenbak van gegoten aluminium met rustieke fnish. Mocht je op zoek zijn naar woonaccessoires die van iets anders zijn gemaakt dan glas of keramiek, denk dan ook eens aan zilveren vazen ! Fantastische, glimmende eyecatchers om je interieur mee te verrijken.


Toegevoegd aan mijn verlanglijst.

Vaas van cement met rand van verchroomd metaal H20. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Koop of Verkoop vaas zilverkleurig op Marktplaats.


Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Een vaas die zowel modern als antiek is. Zorgt voor een uitgesproken, stijlvol accent. Op de vensterbank, als centerpiece op de tafel, op een dressoir of op een bijzettafeltje, in elke kamer zorgt deze vaas voor een luxueus effect. Met windlichten en andere vazen creëert u een fantastisch hoekje, maar ook solo schittert deze zilverkleurige vaas.


GUN GREY - Glazen vaas H cm.

Ruim aanbod HOME AFFAIRE vaas, zilverkleurig Style direct verkrijgbaar bij OTTO. Hier koop je online jouw HOME AFFAIRE vaas, zilverkleurig Style voordelig en. Bolvormige vaas van vergulde keramiek H34. Leen Bakker heeft een ruim assortiment met vele verschillende vazen.


In allerlei kleuren en maten. Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant. En we hebben niet alleen vazen van glas maar ook gemaakt van andere materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts