vrijdag 24 juli 2020

Volant zonnescherm

Afdekzeilen voor alle INTEX baden vanaf € 50. Ook solar afdekzeilen leverbaar! Ruim assortiment Voortentluifel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een doekpees is nodig om uw nieuwe volant aan uw zonnescherm te bevestigen.


U kunt geen maten bij de doekpees invoeren wanneer u deze bestel maar wij zorgen ervoor dat u altijd meer dan genoeg ontvangt! De afwerking van de volant. Voor een afgewerkt en net resultaat worden de volants bij Zonweringdoekdubbelgeslagen langs de buitenzijdes. Een volant weert zonlicht van de opkomende of ondergaande zon.


Optioneel kunt u bij het bestellen van een zonneschermdoek op maat een volant bijbestellen. De volant wordt standaard geconfectioneerd van hetzelfde doek als wat u voor het zonnescherm heeft uitgekozen. Vervolgens wordt de volant afgebiesd met een passende kleur biesband.


U heeft een keuze uit doekkleuren uit de prachtige Tibelly collectie. Een mooie sierrand die een extra touch geeft aan uw zonwering. De volant kan er ook voor zorgen dat net dat beetje extra schaduw wordt gecreerd wat u nodig heeft bij een laagstaande zon.


Een zonneschermdoek inclusief volant houdt net even iets meer zon tegen, handig aan het begin van de morgen of het eind van de middag, als de zon vrij laag staat! Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Wij bieden u ook de mogelijkheid om een losse volant te bestellen, wanneer enkel uw volant aan vervanging toe is of wanneer uw zonnescherm nog niet over een volant beschikt. Wanneer een deel van een overkapping vervangen moet worden, wordt meestal de keuze gemaakt voor een gelijke, duurdere, technische stof. In andere situaties wordt gekozen voor meestal gekozen voor, goedkoper, acryl doek.


Volant zonnescherm

Windresistentie tot Beaufort (windklasse2). In de volksmond: valletje. De term volant is Frans voor (a) vliegend (b) iets dat gemakkelijk losgemaakt kan.


Bij bestelling van een Volant is het aan te raden om de tourniquets die op de voorbalk van het zonnescherm geschroeft zijn van links naar rechts de maten hart op hart van de ene naar de volgende deze maten op te schrijven en te vermelden op het besteformulier met de totale volant -breedte de kleur en de Volantvorm en de eventuele Reclame letters. De Online Shop met de grootste collectie zonneschermen , jaloezieën, rolgordijnen, plissés, lamellen, insectenweringen, rolluiken. Uw rolgordijn- en zonneschermexpert staat voor u klaar. De volant -plus is een verticaal uitrolbaar doek speciaal ontwikkeld voor uw markilux zonwering. Wij hebben de volant geïntegreerd in de uitvalbuis, waardoor u vanuit de voorzijde van uw zonnescherm een tweede, extra zonnescherm naar beneden kunt laten.


Wanneer u een zonnescherm wilt aanschaffen, is het zeker mooi meegenomen om gelijk te kijken voor een volant. Maar waar moet u precies op letten bij de aankoop van een volant ? Als eerst is het belangrijk om te kijken wat het design van uw zonneschermdoek is. Nu een losse volant voor uw zonnescherm online bestellen bij de Zonnerij. Voor luxe zonweringsproducten voor groothandelsprijzen. Knikarmscherm Uitvalscherm.


Maak je eigen zonwering en gewoon gebruik maken van onze uitgebreide collectie doeken. Bestel nu gemakkelijk en eenvoudig kant-en-klare doeken (ook wel zeldoeken) voor het nieuwe bekleiding van een bestaande zonnescherm of zonneschermstoffen als meter ware. Denk hierbij aan ingebouwde LED-verlichting waardoor het zonnescherm ook nadat de zon is ondergegaan zorgt voor een knus gevoel op het terras met sfeervolle verlichting.


Volant zonnescherm

Door een Vario Volant , een oprolbaar doek uit de voorlijst, beschermt het zonnescherm tevens tegen de laagstaande zon én nieuwsgierige blikken van de achterburen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts