dinsdag 7 juli 2020

Vintage kussens

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Bespaar tot wel via kiesproduct. Design, Direct Van De Makers. Bekijk ons unieke assortiment kussens.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Versier je bank, be stoel met dit mooie vintage kussen. Kussen vintage - okergeel - 45xcm.


Alle materialen bestaan voornamelijk uit 1 schapenwol en soms katoenen versieringen en patronen. De achterkant van de kussens is gemaakt van vintage Berber dekens. De kussens worden geleverd met rits en binnenkussen. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


We zijn helemaal verliefd op deze karakteristieke blikvangers!

Elk van de kussens is anders qua ontwerp, kleur en uiterlijk. Vintage kussens voor buiten. Laat oude tijden herleven met deze prachtige sierkussens, gemaakt met een knipoog naar de vintage stijl. Dit kussen is een musthave voor iedere vintage lover, want door zijn washing krijgt hij de vintage look. Dit sierkussen is niet alleen verkrijbaar in het blauw maar ook in het zwart, gaaf om deze twee kussens met elkaar te combineren voor een speelse uitstraling in je interieur.


Het blauwe kussen is gemaakt van katoen en heeft. Grote collectie Ikat kussens , patchwork kussens en kelim kussens. Tot korting, opheffingsuitverkoop! Waarom een nieuwe bank kopen als je je woonkamer ook kan restylen met deze kussens ? Alle kussenhoezen zijn handgemaakt. Retro kussens , tassen en portemonnees.


Leuke en unieke retro accessoires voor groot én klein. En kijk ook bij de originele jaren ’stoffen, echt vintage en nog ongebruikt op de rol. Zo maak jij het gezellig in huis, je vintage caravan en onderweg.


Plof lekker op de bank met heerlijke kussens , handgemaakt van deze vintage stoffen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Laatste kans om over te stappen!

Altijd korting op je basisverzekering. Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bestel bij Zazzle voor gepersonaliseerde kussens ! Prachtig en uniek vintage kussen uit Marokko Super apart en nergens anders te verkrijgen. Prachtige sierkussens en vloerkleden gemaakt van oude tapijten afkomstig uit Turkije.


Kies hier voor jouw eigen favoriete retro en vintage kleuren, zodat ook jij binnenkort heerlijk tussen deze fantastische kussens op je bank zit! Heb je nog vragen, neem dan gerust even contact met ons op. De levertijd van nabestellingen en kussens met eigen stofkeuze is ca. De mooiste kussens en sierkussens.


Op zoek naar leuke, goedkope kussens en sierkussens voor op je bank of andere plek in huis? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een imitatiebont kussen of een kussen met print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts