dinsdag 28 juli 2020

Zonwering voor schuine ramen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Kies uit 7producten vanaf € 70.


De behoefte voor zonwering op serredaken, glaspartijen met schuine vormen, hellende vlakken en lichtstraten.

Ook getoogde ramen zijn vaak een probleem om van deugdelijke zonwering te voorzien. De geslotenlamel maakt donker en verschaft privacy. De geperforreerde lamel is een perfecte zonwering en heeft de eigenschappen van een screen. Door de innoverende techniek van Masol samen met de Shy-Zip is er een combinatie van een 1 windvaste schuine screens. De screen wordt elektrisch geleverd en voor extra comfort kan hij ook uitgevoerd worden in een op afstand bediende versie met handzender.


De omkasting en de geleiders van de screen zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Lamellen voor schuine ramen Trapezium lamellengordijn zijn verticale lamellen voor schuine ramen of lamellen in een schuine hoek tot maximaal 40°.

Ideale raambekleding voor een raam met een schuine boven- of onderzijde of een driehoekig raam. In een schuine lamellen rail (trapeze-uitvoering) worden runners met een vaste stift gebruikt. Voor elk raam een passende zonwering ! Lastige, grote of afwijkende raampartijen in uw huis, en geen idee welk product toe te passen? ZonEx biedt zonweringen en raamdecoratie voor ieder raamtype geheel op maat gemaakt.


Wij streven ernaar u een uitgebreide keuze te bieden welke niet alleen past bij uw raampartij, maar ook in uw woonstijl. Plissé is zeer geschikt voor ramen van iedere afmeting en vorm en daardoor uitermate geschikt voor schuine ramen en ramen van serres. Bovendien is plissé geschikt voor vochtige ruimtes. Wanneer u kiest voor de optie met zijgeleiding wordt plissé op de juiste plaats gehouden en zal zijdelings geen licht worden doorgelaten.


ZONWERING KOPEN VOOR UW DRAAI KIEP RAAM. In Bavel, vlakbij Breda vindt u onze showroom. Een plek waar we u graag informeren over alle mogelijkheden van EasyClick en andere soorten zonwering.


Kom eens langs om ons brede assortiment te bekijken. Ons werkgebied omvat Breda, Oosterhout, Tilburg en andere gemeenten in Noord-Brabant. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden uitgerust met licht- en windsensors waardoor het doek volledig automatisch op- en neer kan worden gelaten.

Een simpele schakelaar die je handmatig bedient, voldoet in de praktijk natuurlijk prima. Voor de wat grotere screens is het aan te raden om te kiezen voor screen met motor. Schuine ramen in je woning geeft vaak een leuk effect. Een schuin raam onder een aflopend dak heeft een harmonieuze uitstraling. Raamdecoratie voor schuine ramen uitzoeken is wat uitdagender dan voor een standaard raam.


De mogelijkheden zijn beperkter, maar het is zeker niet onmogelijk! Dan zijn rolluiken voor schuine ramen geschikt voor uw woning. Schuine venstervormen en beglazingen tot onder het dak zijn de trend van het moment.


Het rolluik Trendo is de oplossing! Op deze manier is het voor u mogelijk om een rolgordijn te vinden voor uw schuine ramen wat past bij het totaalplaatje van uw woning of bedrijfspand. Gratis meetopdracht raambekleding schuine ramen. Wij van Raamdecokunststofkozijnen. Shutters voor schuine ramen.


JASNO shutters zijn mogelijk voor alle raamvormen en raamsoorten. Zonwering voor een schuin raam? Bij een schuin raam, voorzien van shutters, blijft de speciale raamvorm juist goed zichtbaar. De shutters komen zo nog beter tot hun recht.


Plissé- en dupligordijnen Met een plissé- of dupligordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Zelfs een raam met een ronde vorm! Ook de shutter is een perfect passend raamdecoratie product voor ramen met een bijzondere vorm. Bij trapezium ramen (driehoek vorm) of ronde ramen kun je voor shutters kiezen. De rail kan namelijk in bijna ieder vorm gebogen worden.


Architecten creëren de meest exclusieve ontwerpen en steeds vaker zie je huizen met schuine ramen. Vandaag de dag is schuin de trend. Voor zonweringspecialisten was dit een probleem.


De Trendo rolluik van Roma is speciaal gemaakt voor schuine ramen. Deze zonwering voor schuine ramen wordt, net als al onze andere zonwering , perfect op maat gemaakt. De meest gebruikte zonwering voor schuine ramen zijn rolgordijnen. Vooral bij rolgordijnen is dit belangrijk, omdat de zijgeleiding ervoor zorgt dat het rolgordijn het hele raam bedekt en niet los naar beneden uitvalt.


Winsol biedt zonneschermen, verticale zonweringen en verandazonweringen aan. Bekijk het volledige Winsol zonweringen gamma. Ramen met schuine kanten kunnen voorzien worden van gordijnen.


Online zonwering is geschikt voor iedereen die een zonnescherm of rolluik zoekt. Dit geldt voor nieuwe zonwering en raamdecoratie, maar ook voor het herzien van uw huidige zonnewering of. Op onze zolder hebben wij schuine ramen. Voor deze ramen ben ik op zoek naar een oplossing voor overgordijnen.


Overdag wil ik zo veel mogelijk gordijn weg hebben omdat het anders te veel licht wegneemt. Ik zit te denken aan een soort optreksysteem met katrollen. Heeft iemand hier ervaring mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts