woensdag 15 juli 2020

Wassen vouwgordijnen

Vraag een gratis monster aan. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Montage- en wasinstructie vouwgordijn Afhankelijk van de plaatsing van het vouwgordijn (plafon muur, kozijn) dient u de juiste schroeven en eventuele pluggen te gebruiken. Het wassen of reinigen van onze vouwgordijnen is vrij eenvoudig. Onze vouwgordijn stoffen zijn wasbaar en nagenoeg krimpvrij.


Dit omdat ze 1 polyester zijn. Ja, u kunt alle vouwgordijnen wassen op een laag programma. U vindt bij alle stoffen het wasvoorschrift op de website.


Wanneer u deze voorschriften volgt is het geen probleem om de vouwgordijnen te wassen.

Het beste kunt u na het wassen de vouwgordijnen licht vochtig ophangen zodat de eventuele kreukels er gelijk uittrekken. Daarna kun je aan de achterkant de touwtjes losmaken en je gordijn gaan wassen. Als je geen waslabel in je gordijnen hebt was dan toch in ieder geval op maximaal graden.


Doe ze na het wassen niet in de droger, want dan loop je het risico dat ze gaan krimpen. Hang ze recht uit, zodat ze mooi kunnen opdrogen. Als u meer wilt weten over vouwgordijnen wassen , dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.


U kunt ons ook gewoon meteen aan de slag laten gaan met het wassen van vouwgordijnen. We zorgen er namelijk graag voor dat die gordijnen van u er snel weer als vanouds uit komen te zien. Er zijn genoeg dikke stoffen die niet te wassen zijn, of alleen met speciale wasmiddelen, of alleen door 'n stomerij.


Je gordijnen wassen en onderhouden, lees hier alle tips. Vouwgordijnen wassen , hoe? Niet de favoriete klus van veel mensen maar soms moet het toch gebeuren, je gordijnen wassen.


Om de perfecte uitstraling van je gordijnen te behouden is het belangrijk dat ze er altijd fris en schoon uitzien. Onderhoudstips vouwgordijnen. Nu staat gordijnen wassen waarschijnlijk niet bepaald hoog op je huishoudelijke verlanglijstje, maar wanneer je deze klus eenmaal klaart, blijkt dat het een fluitje van een cent is en dat je kamer er een heuse boost van krijgt!

Dus, doe mee met de boenklus van de maand juli en onderwerp je gordijnen en vitrage aan een goede wasbeurt! Alle vouwgordijnen vind je op beslist. Verwijder voor het wassen de baleinen. Was je de vouwgordijnen in de wasmachine doe deze dan niet te vol.


Was de vouwgordijnen apart, zonder andere producten aan de was toe te voegen zoals bijvoorbeeld kleding. Door de vouwgordijnen eens in de twee tot vier jaar te laten onderhouden blijft u het langst plezier beleven aan uw mooie vouwgordijnen. Door vouwgordijnen met enige regelmaat te onderhouden krijgen de vouwgordijnen nauwelijks tot geen grauwe kleur na verschillende jaren hangen. Voor het reinigingsadvies van de stof (zelf wassen of stomerij) verwijzen wij naar de specificatie van de betreffende stof. Als ontwerper en fabrikant laten wij je graag onze vier moderne typen vouwgordijnen op maat zien.


We leggen de werking uit, én de verschillen zoals ons dual top-down systeem. Vitrages kunnen goed gewassen worden, omdat ze voor 1 uit polyester bestaan. De stof krimpt daardoor niet of nauwelijks. Stop bij wassen in de machine de vitrages in een waszak of sloop.


Dit voorkomt schuurplekken en andere beschadigingen. Soms is met de hand wassen in ruim water van max. Na het reinigen van de vouwgordijnen moet je het gordijn in omgekeerde volgorde op de juiste plaats terughangen.


Mocht je de gordijnen in de wasmachine willen wassen , let er dan goed op dat niet iedere vouwgordijn gemaakt is van dezelfde stof! Mocht je vragen hebben over de was instructies, neem dan contact op met de leverancier van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts