maandag 20 juli 2020

Zitkussen voor rolstoel

Stevige en comfortabele rolstoelen van topkwaliteit tegen lage prijzen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste rolstoel? Neem contact op voor gratis advies. Geen verzendkosten vanaf €100.


Snelle levering, achteraf betalen! Alles weer zo goed als vroeger. Zitkussen voor rolstoel of scootmobiel.


Dit zachte, comfortabele kussen voor rolstoel of scootmobiel maakt het zitten aangenamer. Dat is prettig als u bijvoorbeeld wel eens pijn heeft aan uw botten of stuit wanneer u op harde stoelen zit. Met dit rolstoelkussen is zulk ongemak verleden tijd. In uw rolstoel wilt u uiteraard een zo hoog mogelijk zitcomfort. Een rolstoel zitkussen geeft u dat comfort.


Zitkussen voor rolstoel

Een universeel zitkussen is het Harley zitkussen , dit kussen is in alle rolstoelen te gebruiken. Rugkussen voor uw Rolstoel nodig? Met een goed zitkussen voor in uw rolstoel , worden allerlei zitproblemen zoals pijn in de rug, nek, schouders en het zitvlak, beknelling van organen en decubitus (doorliggen) voorkomen. Kortom een goed rolstoelkussen biedt u meer comfort tijdens het zitten in de rolstoel.


Op werkdagen voor 16:besteld is morgen in huis. De gel laag in dit foam kussen is erg comfortabel en zorgt voor een goede steun. Tevens helpt de gel laag u cool te houden. Indien op zoek naar een kussen voor een rolstoel , dan is Vicair vanwege zijn vele extra’s voor vele van hen een logische keuze.


Het zitkussen voor rolstoelen is een lichtgewicht kussen, voorzien van een topkwaliteit waterafstotende hoes gemaakt van stretchmateriaal. Gaat u een dagje weg en wilt u graag comfortabeler in uw rolstoel zitten? Dan is dit zitkussen de juiste keuze!


Ontlastend zitkussen In sommige gevallen zorgt een verkeerde zitkussen voor onnodig drukpijnen. Groot assortiment basic rolstoelkussens, traagschuimkussens en gelkussens. Keuze uit verschillende afmetingen, zodat het kussen perfect in uw rolstoel past. Rolstoelkussen kopen voor uw rolstoel bij Thuiszorgwinkelxl. Het kopen van een rolstoelkussen kan telefonisch of eenvoudig online.


Zitkussen voor rolstoel

Antidecubitus zitkussens voor in een stoel of rolstoel geven minder kans op doorligplekken die kunnen ontstaan door langdurig zitten. De Goedkoopste in Nederland! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Je kan je op elk moment afmelden voor onze digitale nieuwsbrieven door op de tekstlink met uitschrijven te klikken of door een e-mail te zenden naar data. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over de manier waarop we jouw persoonlijke gegevens verwerken. Dit zitkussen is voorzien van hoogwaardig Polyether en een waterafstotende hoes.


Deze hoes heeft een ristsluiting is de gehele onderkant is voorzien van een anti-slip laag waardoor deze zeer stevig op de zitting van de Rolstoel of Scootmobiel blijft zitten. Een zitkussen voor een rolstoel dient maximale zitkwaliteit te leveren. Een slechte zitkwaliteit, waarbij de druk niet optimaal wordt verdeel kan decubitus (doorliggen) veroorzaken. Met de kussens voor in de rolstoel van Lewis Seating Systems wordt decubitus voorkomen en een maximale zitkwaliteit gewaarborgd. ZITKUSSEN ROLSTOEL FUNKE XSEAT (clinic) Meer informatie € 15€ 12Aanbieding!


Het is niet geschikt voor patiënten met een hoog lichaamsgewicht of voor patiënten met bestaande decubituswonden. De drukverdeling is niet erg groot. Het zitkussen dient in verband met het bevorderen van de duurzaamheid eenmaal per dag opgeschud en omgekeerd te worden omdat de drukplaatsen kunnen pletten.


Zitkussen voor rolstoel

U kunt een ander zitkussen op de rolstoel of stoel nemen als het meegeleverde zitkussen niet past bij wat u met de (rol)stoel wilt doen, bijvoorbeeld lang zitten of juist veel rijden. Hulpmiddelen voor de rolstoel. Ook hulpmiddelen voor de rolstoel vindt u in ons assortiment rolstoel accessoires.


De stevige en lichtgewicht drempelhulp helpt u over lastige drempels of opstapjes, in de zuurstoffles houder neemt u uw zuurstof makkelijk mee en de rolstoelparaplu houdt u droog op de rolstoel. Comfortabel in de rolstoel met dit rolstoelkussen. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig foam. Voor extra comfort in uw rolstoel Hoes gemaakt van soepel slijtvast canvas. Het rolstoelkussen is natuurlijk ook te gebruiken in een gewone stoel.


Opzoek naar algemene informatie over rolstoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts