dinsdag 14 juli 2020

Ultra plat herenhorloge

Stijlvolle heren horloges , van de hoogste kwaliteit. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Plat horloge voor mannen Met een plat horloge heb je altijd de tijd bij de hand zonder het ongemak dat een grotere horlogekast kan brengen, namelijk dat het horloge achter de mouw van je blouse of overhemd blijft haken.


Allemansvriend Dit horloge van Naviforce is een echte allemansvriend.

Zoals gezegd is het een plat horloge dat door de dunne h. Dit oer-Hollandse Prisma herenhorloge heeft een ultra platte, maar mm hoge rosegoudkleurig-roestvrijstalen horlogekast, met een diameter van millimeter en een mooie lederen horlogeband. Het horloge heeft krasvast saffier glas en is 3ATM waterdicht. Onder de wijzerplaat bevindt zich een kwalitatief hoogwaardig Japans Seiko quartz uurwerk.


Een nieuwe introductie is de V1een ultra plat horloge met een zeer schone look ontworpen door Lau Liengaard Ruge. Het opvallende aan dit horloge is hoe plat het is: de geschakelde stalen band en de perfect aansluitende kast zijn aan de rand slechts millimeter dik. Modèle NAVY ultra plat , avec bracelet croco bleu, dateur, boitier doré, fond bleu, chiffres romains.


Deze zijn van hoge kwaliteit kalfsleer en ook weer gecombineerd met ultra platte kasten.

De Skagen herenhorloge collectie heeft een herkenbare stijl, namelijk een super platte kast waarin prachtige wijzerplaten zijn verwerkt. Er zijn maar weinig horlogemerken zoals Skagen waarbij de uurwerken zo dun worden uitgevoerd. Doordat de uurwerken zo dun zijn ligt het horloge mooi plat op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm.


Dit edox herenhorloge is gemaakt in samenwerking met de class powerboat racing, waar edox official timekeeper van is. EDOX Classe Royale Ultra Slim Nieuw. Ontdek het grote aanbod aan Edox horloges op Chrono- de wereldwijde markplaats voor luxehorloges. Nieuws, merkinformatie, handleidingen en meer over horloges. Bestel uw Citizen herenhorloge bij Juwelierswebshop.


Nikkelvrij en water resistant. Dankzij de filigraantechniek en de modernste knowhow heeft het horloge een dikte van. Plat herenhorloge - Het PLATTE HERENHORLOGE is een zeer bijzonder horloge. Seiko Premier SKP393PUltra dun herenhorloge.


Dit zilverkleurige Seiko horloge heeft een mooie zwarte wijzerplaat voorzien van een zwarte Romeinse index en mooie zilverkleur wijzers. Zo zijn er bijvoorbeeld herenhorloges met een leren ban stalen band en zelfs met een houten band! Herenhorloges zijn er in alle kleuren en smaken.


Een herenhorloge is een perfect item om je look af te maken. Hier vindt je populaire herenhorloges van merken zoals Casio, Tommy Hilfiger en Seiko.

Zo presenteert zich deze Fashion uur voor heren in zwart. De moderne analoge klok onderscheidt zich vooral door een precies kwartsuurwerk uit en is tot bar waterdicht. Calypso is de meest recente merk van de Festina Group. De diverse Danish Design herenhorloge collectie. Je vind zowel stijlvolle als stoere exemplaren in de lijn Danish Design herenhorloges.


Bij een stoer mannenhorloge gebruikt het merk duidelijke wijzerplaten en bijvoorbeeld nauwkeurige chronografen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts