vrijdag 26 juni 2020

Windlicht bamboe

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Voor 23:Uur Besteld = Morgen Thuis! Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Windlichten van alle merken op beslist. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Handgemaakt windlicht van bamboe. Doe er een kaarsje in en creëer een gezellige sfeer in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Zet het windlichtje neer op tafel of.


Voor een knusse zomeravond is een windlichtje een fijne toevoeging om de sfeer nog nét iets knusser te maken.

Zowel in huis als buiten is windlicht een goede toevoeging aan de sfeer. Bij fonQ vind je een groot assortiment windlichten voor elke stijl en gelegenheid. Het assortiment van Misterbamboe biedt verschillende bamboe windlichten. Een bamboe windlicht is ideaal voor een plekje in de tuin, maar zullen ook zeker niet misstaan in je woonkamer of slaapkamer. Door de natuurlijke look van bamboe creëer je snel een gezellig sfeertje en de windlichten zijn in verschillende interieurs toepasbaar.


Dit product als eerste waarderen Product is tijdelijk niet op voorraa u kunt het product nu niet toevoegen aan uw. Dit sfeervolle windlicht is gemaakt van bamboe en geeft een schitterend effect in huis of tuin. Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas.


Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis. Ze zijn immers bedoeld om een kaars te beschermen tegen wind en tocht, maar ook om mensen en dieren te beschermen tegen de kaars.


En dat is dan ook nog gelukt op zo’n geweldige manier dat we windlichten inmiddels vooral zien als woonaccessoire. Kandelaars en windlichten. In combinatie met het ruime assortiment kaarsen van Leen Bakker maakt dat de decoratie van je interieur compleet.


Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.

Een windlicht van bamboe en hout. Er zit een glas in om een kaarsje in te branden. Past bij industrieel, modern, bohemian, landelijk. Kan binnen maar onder een afdak ook. Formaat: Groot, Klein, Beide.


Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Deze sfeervolle Riverdale windlichten van Bamboe zijn handgevlochten en hebben een natuurlijke uitstraling voor een mooi lichteffect. In het windlicht zit glaswerk om de kaars in te doen. De handgevlochten bamboe windlichten zijn er in verschillende maten en kleuren. In de nazomer, wanneer het weer eerder donker wordt en toch nog heerlijk vertoeven is buiten, is dit windlicht van bamboe een stijlvol accessoire voor op de veranda.


Combineer ze met elkaar voor een stylish geheel. Doordat dit windlicht compact is, kost het niet te veel ruimte. Daardoor kun je vrijwel iedere tuin met dit prachtige product verrijken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bamboe lantaarns zijn geweldig om je interieur meer sfeer te geven. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Bamboo is een duurzaam materiaal en past heel goed bij andere natuurlijke materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts