vrijdag 5 juni 2020

Velux ggu

Velux ggu

Voor alle merken dakramen. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde.


Het systeem KSX 1bevat een wandbediening en een regensensor. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel keer meer daglicht de woning binnen komt. Kies voor externe zonwering of verschillende rolgordijnen voor binnen, met handmatige bediening of wandbediening op netstroom of zonne-energie. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures.


Bekijk ons uitgebreide aanbod tuimelvensters en bestel eenvoudig online. Heeft unieke eigenschappen van beglazing hierdoor biedt elk dakraam een uitstekende energiebalans. Om het dakraam op comfortabele wijze te kunnen openen,. Kenmerken van het dakraam:.


De correcte installatie van uw dakraam garandeert een lange levensduur en zorgt ervoor dat het op een optimale manier functioneert. De GGUdakramen zijn vochtbestendig. Dit type dakraam is praktisch en eenvoudig te monteren.


De tuimelvensters scharnieren in het midden en kunnen 180° om de as roteren. LET OP: beide zijn niet geschikt voor dakraam codes GPL, GPU, GHL of GHU. VELUX GGU - Kunststof Tuimeldakramen. Er is ook een uitzetbegrenzer ZOZ 0welke voorkomt dat het dakraam helemaal open kan.


Kader in hout (massief dennenhout) of wit polyurethaan (sterker dan PVC) afwerking, dubbele of 3-voudige beglazing voor een goede isolatie, standaard maten, maar ook op maat gemaakt. De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep. Bedenk wel dat de laagste prijs niet de beste deal hoeft te zijn. Heb je de maatcode nog niet gevonden of wil je hem voor de zekerheid nog eens checken?


Velux ggu

Het is ook mogelijk om oudere generaties zoals de GGL te vervangen. U dient het dakraam te openen met de bedieningsgreep aan de bovenzijde van uw dakraam, zodat het dakraam in het midden scharniert. Het originele dakraam met de unieke bovenhandgreep. Eenvoudig te bedienen, zelfs wanneer er meubels onder het dakraam zijn geplaatst.


Nieuw dakraamgordijn voor u op maat gemaakt! Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner. Let op: voor schuine daken van. Velux producten online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts