maandag 15 juni 2020

Woca hardwax olie

Woca hardwax olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Wij leren je alles om jezelf thuis succesvol te harsen en waxen. De olie garandeert een zeer slijtvaste bescherming.


Resultaat Door de verzadiging met olie wordt het hout beschermd tegen water en vuil. Floorservice Hardwax olie. Het onderhoud van een met Hardwax olie behandelde vloer is eenvoudig. Zo bent u er immers zeker van dat u langer van uw mooie vloer kunt genieten.


Wij hebben een Een compleet assortiment aan producten voor het beste onderhoud. Breng extra olie aan als de olie snel in het hout dringt. Polijst daarna verder met een pluisvrije katoenen doek om de overtollige olie weg te nemen voordat u verder gaat. Hardwax Oil Extreme op het oppervlak beginnen te verzegelen.


Woca hardwax olie

Door filmvormende olie afwerking is het oppervlak beschermd tegen vuil en water. Polijst het oppervlak met een witte of beige polijstpad tot het hout verzadigd lijkt. Deze eigenschappen zorgen voor een praktisch en vlekbestendig oplossing. Er zijn veel soorten en merken zogenaamde Hard wax olie op de markt. De basis van al deze producten is een mix van één of meer oliesoorten met één of meer soorten was.


Goede hardwax olie bevat harde oliën zoals bij voorbeeld Tung olie en harde was soorten zoals bijvoorbeeld natuurlijke Carnauba was. Wij leggen het verschil tussen Hardwaxolie, Olie , Lak en Boenwas, de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen én het resultaat en onderhoud uit. Unsubscribe from Wocashop nl? Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. Woca Olie , Hardwaxolie enz. WOCA Hardwax olie Wocashop nl.


Door de specifieke behandelmethode adviseren wij om de olie aan te laten brengen door een gecertificeerde professional. Voor verdere inlichtingen en voorbereiding: raadpleeg de technische fiche of contacteer uw verfspecialist. Vind hier alle van Woca oliën. Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop.


Hardwax - Olie : Blue Dolphin Hardwax olie geeft uw houten vloer een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast en waterafstoten door de combinatie van olie en was, en toch plaatselijk bij te werken. Het is eenvoudig in lagen aan te brengen.


Woca hardwax olie

Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Als onderhoudsproduct voor houten vloeren welke met olie behandeld zijn adviseren wij Hardwax Polish. Hierdoor behouden trappen en vloeren hun mooie natuurlijke uitstraling.


Dat kan ook gedeeltelijk op de meer belaste delen c. De hardwax olie verdiept de natuurlijke structuur en geeft de behandelde oppervlakte een mooie nieuwe uitstraling. Verbruik liter per 12- m² per laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts